Shtrat betoni i shtypur në ballkon jashtë
Ballkoni me shtrat betoni të shtypur

JEMI KOMPANIA E BETONIT TË SHTYPUR QE PO KËRKONI

Kopshti me shtrat betoni të shtypur gri

Te MyRevest® ofrojmë zgjidhjen më të mirë të betonit të shtypur sipas nevojave të sektorit për të krijuar të krijuar trotuare me cilësi më të lartë dhe përjetësi. Vëmë në dispozicion përvojën tonë, materialet më të mira dhe makinat më të avancuara në çmime konkurruese. Kënaqësia juaj, është më e rëndësishme për ne.

Ofrojmë produkte me performancë të lartë, por mbi të gjitha një shërbim integral. Kemi në ekipin tonë ekspertët më të mirë të betonit të shtypur që të mund të ju këshillojnë në mënyrë individuale në çdo gjë që keni nevojë

Teknologjia moderne e aplikuar tek produktet e vjetra jep si rezultat trotuaret dhe betonin e shtypur vertikal të përmirësuar, të cilët pa dyshim janë shumë të përpunueshëm.

Qëllimi ynë është të ndihmojmë në përmirësimin e një game të gjerë sipërfaqesh, sidomos atyre horizontale, si parkingu, kopshtet, garazhet, oborret, qendrat tregtare, trotuaret, parket, dyqanet, zonat përreth pishinës, hyrjet në zonat e banimit, fasadat, etj. Si mund t'ju ndihmojmë ju?

Ç'ËSHTË BETONI I SHTYPUR

Betoni i shtypur është një teknikë dekorative që përfshin shtypjen, teksturizimin dhe ngjyrosjen me ndihmën e disa formave të një trotuari betoni të freskët. Lloji i trotuarit që veçon mbi të gjitha, për rezistencën e tij të fuqishme mekanike, shumëllojshmërinë e ngjyrave dhe formave që garanton, si dhe për përmbushjen e tij kundërthyerëse dhe të pastra.

Një shtresë e hollë, që mund të përdoret edhe si një mbështjellje muri, që mbetet në kujtesën e atyre që e përdorin për rezistencën, durimin dhe bukurinë estetike të saj. Materiali më i mirë që ekziston për të riprodhuar në mënyrë të besueshme dhe me një kosto shumë më të ulët formën e kalldrëmeve, gurit, tullave, shkrëzës, pllakave ose drurit.

Në MyRevest® ecim një hap më shumë përpara. Ne nuk jemi të kënaqur me atë që ekziston, por jemi një hap përpara duke formuluar produktet e sistemit të betonit të shtypur të së ardhmes. Zgjidhje inovative, më efikase dhe me cilësi më të mirë.

POURFITIMET E BETONIT TË SHTYPUR

1FORTËSIA DHE DURIMI I TIJ JANË TË GARANTUARA

Në sektorin e ndërtimit është e domosdoshme të keni materiale që mund të përdoren në raste të panumërta pa u shpenzuar. Materiale të rezistueshme ndaj shpenzimit nga abrazioni, erosionit, lëvizjes së lartë dhe kushteve klimatike si ekspozimi i tepërt ndaj diellit dhe shirës. Betoni i shtypur është shumë rezistent ndaj këtyre faktorëve, që rrit jetëgjatësinë e tij të gjatë.

2CILËSIA E TË QENIT I PADISKUTUESHËM DHE I PANDJESUESHËM

Që betoni i shtypur të jetë një teknikë dekorative nuk do të thotë se ne na shqetëson vetëm estetika e jashtme. Në MyRevest® krijojmë sisteme të sigurta brenda e jashtë. Përdorimi i produkteve tona garanton përfundimin pa rrëshqitje dhe të pandërprerë të trotuarve.

3TOTALISHT I BUTËSUAR

Sot kërkohen materiale që mund të deformohen nga kompresimi pa u thyer. Një tipar i thishëm që betoni i shtypur përmbush në mënyrë të përkryer dhe formon një nga pikat e mëdha në favor të tij.

4PA MES PLACE PËR BIMËT E KËQIJA

Asfaltimi i stilit të pllakave të mëdha mbron zgjatjen e bimëve të dëmshme përmes tij. Ky është një nga mospranitë më të mëdha në trotuare të tjera të jashtme ku bimët e këqija rriten përmes shkurtoreve.

5MIRËMBAJTJA E TIJ NUK KA NEVOJË PËR SHUMË PËRPJËKIE

Hormoni i shtypur kërkon mirëmbajtje minimale, pasi është një material shumë rezistent që nuk ka nevojë për kujdes të vazhdueshëm. Vetëm në trotuaret që përjetojnë më shumë çarje nga rrëshqitja e makinave është e rëndësishme të ripërtërihet lakuri vjetore.

6ÇMIM SHUMË KONKURUES

Kostoja e hormonit të shtypur nuk është e ndaluar. Në të vërtetë, është shumë i lirë në konsideratën e shumë përparësive që ka. Më shumë nëse merret parasysh se ka aftësinë të riprodhojë materialet shumë më të shtrenjta si druri ose guri natyral.

7PËRFUNDIMET DHE TEKSTURAT E PAFUNDME

Ne u përshtatem çdo stili dhe mjedisi, brenda ose jashtë. Katalogu jonë i gjerë i lakureve dhe moldave lejon që ju të zgjidhni nga mbi 100 përfundime të ndryshme. Shikoni modelin që dëshironi, ne ju japim mjetet për t'ia bërë realitet.

8RRALLË FISURON

Hormoni i shtypur rrallë fisuron. Nëse kjo ndodh, është për shkak të një aplikimi të keq të sistemit, harrimi i lidhjeve të zgjatjes, drenazhit të keq të ujit ose një mbyllje e paplotë ose e keqe e trotuarit që e lë të mbrojtur, midis të tjerave. Besoni në ekspertët dhe harroni çarjet.

NGJYRA PËR BETON TË SHTYPUR

Ne ju ndihmojmë të vendosni për ngjyrën e përkryer për trotuarin tuaj të shtypur, sepse ngjyra është gjithmonë kyçe në planifikimin e një rikualifikimi ose ndërtimi. Në MyRevest® kemi krijuar një katalog të gjerë që përfshin shkalla të ndryshme të ngjyrave të nxehta dhe të ftohta, për të zgjedhur atë që përshtatet më së miri me ambientin që dëshironi të krijoni.

Nuk ke nevojë të zgjedhësh vetëm një, na pëlqen diversiteti dhe edhe dyshemeja e ardhshme e betonit të shtypur. Në fakt, shumohen mbështetësit e këtij materiali që kombinojnë disa tonalitete dhe i kthejnë në dizajne edhe më unike nëse është e mundur. Një listë e madhe nga e cila ne theksojmë shtatë nga ngjyrat që i pëlqejnë më shumë klientëve.

BETON I SHTYPUR I BARDHË

Më e vështirë për tu riprodhuar, por jo e pamundur. Për të marrë një përfundim të saktë dhe që të transmetojë me saktësi bardhësinë e dëshiruar, duhet të aplikohet mortja e shtypur ose shtresa e rrotullimit në atë ngjyrë. Shton ndriçimin dhe një pamje shumë tërheqëse ku ndodhet për shkak të versatilitetit të saj. Aftësia e saj për të reflektuar dritën e diellit dhe për të shmangur që të penetrojë e bën atë përshtatshëm për hapësira të jashtme si zona rreth pishinës.

Rruga kalojëse me beton të shtypur të bardhë

BETON I SHTYPUR I ZI

Një nga alternativat e preferuara të arkitektëve sepse kurrë nuk del nga moda dhe sepse ka një përfundim rustik i cili vlen për tu admiruar. Një ngjyrë e përsosur për të theksuar teksturat dhe detajet e vogla të dyshemesë së betonit të shtypur. Më e lehtë për tu formuar dhe e përshtatshme, përveç që thahet shumë më shpejt se tonalitetet e tjera.

Sipërfaqe me beton të shtypur të zi të sapo lagur

BETON I SHTYPUR RËRË, KAFE OSE DRU

Dy nga ngjyrat më të kërkuara të betonit të shtypur pa dyshim. Tonalitete që zgjasin shumë kohë pa u ndryshuar dhe që theksojnë detajet në sipërfaqet e madhe. Mund të kombinohen me gri ose të zeza gjithashtu. Në çdo rast ato sjellin distinkcion dhe elegancë.

Shtrat i shtypur imitim druri

BETON I MPRESUAR GRI

Arsyeten janë të tepërta përse një beton i shtypur në ngjyrë gri është një ide e madhe për punën tuaj. Duke filluar nga ajo që është kombinimi i madh, lejon të luajë me elementet e tjera estetike të hapësirës. Nuk ka ton që nuk i shkon për shtat ngjyrës gri, duke arritur përfundime rustic ose më moderne. Nuk ka stil dekorativ që të mos i rezistojë.

Rruga kalojëse me beton të shtypur gri

BETON I SHTYPUR PIZAR

Pizari është vetëm një nga shumë materialet që mund të imitohen me një beton të shtypur cilësisht dhe me një kosto shumë më të ulët. Hapësirat e brendshme dhe të jashtme fitojnë një plus për karakter me këtë zgjedhje. Me vlerësimet e MyRevest® arrihet përzierja e përsosur.

Shtrat i shtypur stil shikoje

BETON I MPRESUAR TË KUQ

I përsosur për të marrë të kuqen karakteristike të tullës, një prej përfundimeve të preferuara për të imituar me këtë teknikë. Modele të të gjitha varianteve falë vlerësimeve që vërejmë veçanërisht në fushat sportive, tarracat e jashtme të banesave dhe zonat e kopshtuara të parqeve.

Parkim jashtë me beton të shtypur të kuq

SI TË BËSH BETON TË SHTYPUR SI NJË EKSPERT

Betoni i shtypur është një sistem shumë i kërkuar në sektorin e ndërtimit për shumë fusha aplikimi që lejon. E bukuron dhe rrit durueshmërinë e trotuareve, oborreve, terracave, parqeve, qendrave tregtare, konturit të pishinave, garazheve, kopshteve, hyrjeve në zonat rezidenciale dhe shumë dizajne të tjera të stampuara më shumë.

Një teknikë dekorative që aplikimi i saj optimal mund të garantohet vetëm nën dorën e punës së ekspertëve. Profesionistët që dinë përsosur se çfarë kërkon dhe kur çdo sipërfaqe; sepse nuk ka dy mbështetje të njëjta. Në këtë sens, dhe për të përmbledhur, ne shpjegojmë hap për hap si të bësh beton të shtypur në dysheme dhe beton të shtypur vertical.

APLIKIMI NË DYSHEME

Operatori po shtyp një formë të shtypur mbi sipërfaqen

1Pastrimi i trotuarit dhe përgatitja e niveleve dhe pendimeve.

Zbatoni film përmbajtje policret që betoni të mos dëshhidrohet. Kufizoni zonën e punës me nyje perimetrike.

2Dërgoni betonin

Shtoni fibra polipropileni për të rritur rezistencat. Vendosni rrjetën e celikut dhe nyjet në përmetere dhe takimet me elemente që janë të fiksuara.

3Ngushtojeni dhe lëshoni betonin

Përdorni një spatulë ose niveluese për të shtruar trotuarin.

4Fratasoni betonin kur është ende i freskët.

5Hidhni ngurtësuesin e ngjyrës ose ngjyrosni betonin në masë

Sistemi tradicional kundrejt sistemit të avancuar për të pigmentuar trotuarin e ardhshëm të betonit të printuar.

6Shtroni sipërfaqen

Me një anijë prej çeliku sigurohuni që mbështetja të jetë e lirë nga porozitetet dhe me një lopatë kante repasoni skajet.

7Vendosni agjentin demolding.

Mund të jetë në pluhur ose në lëng. Do të ndihmojë në heqjen më të rehatshme dhe të pastër të formave.

8Stampojini dyshemen me formën e printuar

Printoni vizatimin dhe teksturën e dëshiruar me ndihmën e një karakteri. Më pas, hiqeni.

9Hiqni demolding dhe pastroni dyshemen e betonit të printuar

Sigurohuni që të mos mbeten mbetje të produktit me një pastrues hidrike.

10Mbrojtja e dyshemesë së betonit të printuar me një lak

Përdor produktin më të përshtatshëm për këtë nëpërmjet airless, penës ose rullos.

ZBATIMI NË MURE

Fasada e bukur e vilës me beton të shtypur në mur

1Pastroni trotuarin dhe përgatitni nivelat dhe pendimet.

Zbatoni filmin e përmbajtjes policret që betoni të mos dëshhidrohet. Kufizoni zonën e punës me nyje perimetrike.

2Dhënie betoni

Shtoni fibra polipropileni për të rritur rezistencën. Vendosni rrjetat e çelikut dhe nyjet në perimetra dhe takimet me elemente që janë të fiksuara.

3Ngjeshje dhe lambitje e betonit

Përdorni një talochë ose nivelues për të shijuar rrugën.

4Freaso betonin kur është ende i freskët.

5Shtypni përforcuesin e ngjyrës ose ngjyrosni betonin në masë

Sistema tradicionale kundër sistemit të avancuar për ngjyrosjen e së ardhmes së shtresës së betonit të shtypur.

6Alisni sipërfaqen

Me një llanë çeliku sigurohuni që mbështetja të jetë e lirë nga porozitetet dhe me një llanë këndore për të rishikuar skajet.

7Vendos agjentin ndalues.

Mund të jetë në formë pluhuri ose lëng. Do të ndihmojë për të hequr më lehtë dhe më të pastër formët.

NJIFU METODËN MYREVEST®

Metoda MyRevest® bazohet në variety. Shumëllojshëmri zgjedhjesh që ti të zgjedhësh sistemin që u përshtatet më mirë aftësive dhe/ose kërkesave të tua. Sepse kurrë nuk ka vetëm një rrugë për të bërë gjërat.

Ne ju përposëm tre sisteme për të zbatuar mbështetjet e betonit të shtypur. Asnjë nuk është më i mirë ose më i keq se tjetri, thjesht janë të ndryshëm. Sepse në MyRevest® kemi mësuar që produkti më i mirë dhe procesi më i mirë janë ato që ti, dhe vetëm ti, ke nevojë.

Pishina me beton të shtypur përreth

Përforcues i ngjyrës ose shtresë e rrotullimit

Know-how e betonit të shtypur që është transmetuar nga gjeneratë në gjeneratë, por duke përfshirë teknologji më të avancuar në formulën e saj për të kryer mbështetje më të qendrueshme dhe të qëndrueshme se ato të mëparshme. Mortero i shtypur i performancës së lartë i pigmentuar në më shumë se 20 tonalitete.

Mortero për ribërje

Edhe pse një paviment i shtypur kërkon 10 cm, mund të krijojnë pavimente me të njëjtat performanca por në trashësi të reduktuar. Edhe në vende që vuajnë nga temperaturat e ulëta. Një sistem overlaid i pigmentuar në gati tridhjetë ngjyra.

Ngjyrësim në masë

Me pigmentet tona në pudër do të merrni ngjyrime homogjene dhe të qëndrueshme. Dizajnuar për ngjyrësim në masë të betonit dhe mortarit, në fabrikë ose në vendin e punës. Për një sistem të shpejtë, efikas dhe shumë rezistent ndaj degradimit nga drita diellore dhe alkalisë.

PRODUKTET MYREVEST® PËR APLIKIMIN E BETONIT TË SHTYPUR

Duam të jemi dyqani juaj i referencës për betonin e shtypur. Profesionalët do të gjejnë në MyRevest® të gjitha produktet që i duhen për të ekzekutuar një paviment me garanca të plota me këtë teknikë dekorative. Produktet me cilësinë më të mirë të tregut me çmimin më të mirë. Mortaret dekorative dhe riparuese, forma me format më popullore dhe të kërkuara, pigmentet dhe agjentët demoulding, resinat dhe barnat, etj.

Më poshtë dhe përmbledhje, të prezantojmë gamën e produkteve të betonit të shtypur që i vendosim në dispozicion. Nëse keni dyshime, na i thërrisni. Ekspertët tanë do ju këshillojnë në mënyrë të hollësishme.

MORTAR DEKORATIV PËR BETONIN E SHTYPUR

Dizajno projektin tënd të betonit të shtypur me garanca të plota. Dhe pa vënë kufij. Fortifikues ose shtresë rrëshqitëse me performanca të larta për përfundime të strukturuar dhe anti-rrëshqitëse. Mortar i pigmentuar me pronatë mekanike të shkëlqyera.

SHIKONI FLETUSHKËN TEKNIKE
Thesë morter i shtypur nga MyRevest
Thesë morter rikrijimi nga MyRevest

MORTAR PËR RIBËRJE PËR BETONIN E SHTYPUR

Mortar për ribërje për të krijuar dysheme betoni të shtypur me trashësi të ulët. Ne shënojmë ndryshimin në vetëm 10-20 milimetra. I rezistent ndaj cikleve të ngrirjes-shkrihjes dhe rrezatimit ultravjollcë. Me punueshmëri të shkëlqyer dhe i aftë për të krijuar përfundime betoni të polur gjithashtu. Të gjitha janë përparësi.

SHIKONI FLETUSHKËN TEKNIKE

MORTERË PËR TË RIPARUAR BETONIN E SIPËRSHTATUR

Për një rinovim efikas dhe të sigurt. Riparo shpejt, lehtësisht dhe me ngjyrë të plotë sipërfaqen e betonit të paraqitur të shkatërruar dhe / ose të çarë. Morterë përfundimtarë mineralesh, antishqyrtuese, hidrofuge dhe zjarrfikëse. Rikthen pa tronditje.

SHIKONI FLETUSHKËN TEKNIKE
Thesë morter riparimi i betonit të shtypur nga MyRevest
Thesë ndarje beton i shtypur nga MyRevest

NDRYSHE TË BETONIT TË BLLOKAVE MINERALE

Agentë lehtësuese për beton të shtrydhur dhe beton vertical të shtrydhur. Forma të shkrirjes në pluhur dhe lëng që e bëjnë sipërfaqen me karakter antiaderent, lehtësojnë heqjen e stampave të betonit.

SHIKONI FLETUSHKËN TEKNIKE

VERNISHE PËR BETON TË BLLOKAVE MINERALE

Vernishe të bazuar në ujë, tretës dhe metakrilat me rezistenca të shquara kimike dhe mekanike. T'i japë sipërfaqes së betonit të përshtrydhur mbrojtjen që ka nevojë. Përmirësojnë në mënyrë domethënëse kurimin e betonit për të mos e lënë gurin të çahet dhe rang të ngjyrës së trotuarit.

SHIKO FUSHAT TEKNIKE
Enë vernik për beton të shtypur nga MyRevest
Shishe pigmentesh për beton të shtypur nga MyRevest

PIGMENTE PËR BETON TË SIPËRSHTATUR

Pastë pigmentesh dhe ngjyrues me performancë të lartë. Të qëndrueshme ndaj ekspozimit ndaj diellit dhe alcalive. Pigmente në dispozicion në bazë ujë, tretës dhe pluhur.

SHIKO FLETËT E DHËNASH TEKNIKE

STAMPA PËR BETON TË BLLOKUAR

Më shumë se 100 forma dhe tekstura bëhen per të shtypur tek faqja klisheja dhe relievit që gjithmonë ëndëroje. Modele të qëndrueshme dhe fleksibël që përshtaten në mënyrë perfekte me sipërfaqen. Të përshtatshëm për beton të bllokuar dhe beton vertical të shtrydhur.

SHIKO STAMPAT
Model formë betoni i shtypur nga MyRevest

PYETJE TË SHPESHTA MBI BETONIN E SHTRYDHUR

Varet nga ndotja e grumbulluar në mbështetje, e ndryshueshme shumë në varësi të vendndodhjes së saj dhe nëse ndodhet në një hapësirë të brendshme ose të jashtme, Pllakat e Betonit i dhurim do të pastrohen në një mënyrë ose në një tjetër. Në linja të përgjithshme, ne rekomandojmë një pastrim më tërësues çdo tre ose katër muaj me një detergjent specifik siç janë ato të MyRevest®.

Është shumë e rrallë që një trotuar i printuar të thyhet. Megjithatë, mund të shfaqen çarje për shkak të ngarkesës së tepërt, një rrjetë celiku që nuk është vendosur siç duhet ose thjesht nuk është bërë, etj. Për një riparim sipërfaqesor, cdo nga morterat tona riparatore mund të përdoren.

Po. Në fakt, është një nga materialet më të papërshtueshme që gjejmë në treg. Disa forma, rrisin edhe më shumë këtë cilesi të betonit të printuar.

Në Spanjë, çmimi i betonit të printuar për metër katror ndodhet mes 40 dhe 100 eurosh, përafërsisht. Megjithatë, ka disa faktorë që e ndikojnë dhe e bëjnë që kjo gamë e kostos të ndryshojë: ngjyrat dhe format e zgjedhura, dimensionet dhe kompleksiteti i projekteve, tipi i barnit për të mbyllur mbështetjen, etj.

Edhe pse teknika e përfundimit të betonit të printuar është ndryshe, mund të përdoret pa probleme në ambiente të brendshme. Megjithatë, përfundimet do të jenë më të lehta dhe me më pak bulonjë. Në këto lloj hapësirash është më e zakonshme të gjesh beton të polur.

Ndërsa betoni i polur ofron një përfundim më të lëmuar pasi nuk përfshin përdorimin e formeve, betoni i printuar ka reliev dhe tekstura. Prandaj, i pari vendoset më shpesh në ambiente të brendshme të banesave, fabrikave ose garazheve dhe i dyti në ambientet e jashtme.

A ka kaluar koha dhe vëren një zbehdë në betonin tënd të printuar? Të lyeni atë është një zgjidhje e shpejtë dhe efektive për ta rikthyer atë dhe për ta rikthyer nuancën e dëshiruar. Në një mënyrë sipërfaqësore, mund të aplikohen pigmentet tona ose një bojë specifike. Në rastet e humbjes së ngjyrës më të theksuara, ka veshje konsoliduese minerale.