Përzierje e disa pigmenteve për të formuar një kolonë ngjyrash
Përzierje e disa pigmenteve për të formuar një kolonë ngjyrash të dominuara nga e verdha, bluja dhe e gjelbra

PIGMENTË MYREVEST

Guzhina moderne e mbuluar me mikrocement dhe e dekoruar në ngjyra të bardha, të zeza dhe rozë

MyColour është linja e pigmentëve të MyRevest, një gamë pastash pigmentuese të projektuara për të rritur efektin dekorativ të mikrocementos. Me këto pigmentë, mund të krijohen sipërfaqe të personalizuara dhe unike, pasi ofrojnë një gamë të gjerë të tonaliteteve të plota me jetë dhe personalitet që i përshtaten çdo stil dekorativ.

Gjëja më e mirë e këtyre pigmentëve është se ata përdoren për të përgatitur mikrocementon, kështu që nuk është e nevojshme t'i përziejnë me lëngje të tjera. Gjithashtu, ato janë të disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash, nga ato bazë sikur të bardha, e zeza, e kuqe, e gjelbrë, e blu, e verdhë dhe portokalli, deri tek tonalitetet më komplekse dhe të sofistikuara.

Pigmentët MyColour të MyRevest kanë një aftësi të madhe përkatëse, që garanton një përzierje të barabartë dhe një përfundim të përsosur. Falë kësaj cilësie, projektuesit dhe dizajnerët e interierit mund të mbështesin një gamë të gjerë zgjidhjesh estetike në projektimin dhe dekorimin e interierit.

Përveç aftësisë së shkëlqyeshme të përhapjes, pigmentet e MyRevest gjithashtu dallohen për rezistencën e tyre të shënuar ndaj alcalive dhe shkatërrimit të shkaktuar nga rrezet UV. Kjo i bën ato një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë një përfundim estetik të përsosur, por gjithashtu rezistent dhe i qëndrueshëm.

Linja e pigmentëve MyColour e MyRevest është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë të personalizojnë hapësirën e tyre me një përfundim estetik të përsosur dhe të qëndrueshëm. Me një gamë të gjerë ngjyrash dhe një aftësi të madhe përhapjeje, këto pigmentë janë zgjedhja e përsosur për projektuesit, dizajnerët e interierit dhe individët që kërkojnë më të mirën për projektet e tyre të dekorimit.

PRODUKTET

PIGMENTET E MICROCEMENT | MYCOLOUR BASE

Përgatisni ngjyrat tuaja për të dhënë përfundime të personalizuara për kaplamat e microcemento.
Është një produkt i përputhshëm me sistemet ujore.

Trup ngjyre toke për të arritur një mbulim mikrocementi të personalizuar
Kombinim i disa pigmenteve për të ngjyrosur mikrocementin

PIGMENTET E MICROCEMENT | MYCOLOUR MIX

Është ngjyra e përqendruar në lëndë të shpërndarë me ujë që është e përgatitur për aplikime në brendësi dhe përjashta.
Ofron stabilitet të lartë të ngjyrës.

Avantazhet e microcemento të ngjyrave

ZGJEDHJA E PIGMENTIT

Zgjedhja e pigmentit është një faktor vendimtar në krijimin e një sipërfaqe microcemento. Pigmentet e MyRevest janë zgjedhja më e mirë për ata që kërkojnë tonë të plotë me jetë dhe personalitet për hapësirën e tyre. Por, jo gjitha hapësirat kërkojnë të njëjtat pigmente, prandaj është e rëndësishme të zgjedhni ato të duhurat për çdo projekt.

Është thelbësore të merren parasysh faktorët si madhësia e dhomës, sasia e dritës natyrore që hyn në të dhe stili dekorativ që kërkohet. Për shembull, nëse dëshironi të krijoni një dhomë të ndritshme dhe të freskët, tonet e qarta mund të jenë zgjedhja më e mirë, ndërsa për një hapësirë më të ngrohtë dhe të ngrohtë, tonet e ngrohta do të jenë zgjedhja e duhur.

Pigmentet gjithashtu mund të ndihmojnë për të theksuar disa elemente të hapësirës, si mobilaria ose ndriçimi. Në këtë rast, është e rëndësishme të zgjidhni tonet që kontrastojnë ose plotësojnë në mënyrë të përshtatshme me këto elemente për të arritur një rezultat harmonik dhe të balancuar.

Zgjedhja e pigmentit është një hap kyç në krijimin e një sipërfaqe microcemento. MyRevest ofron një gamë të gjerë të pigmenteve për të përshtatur secilin projekt dhe stil dekorativ. Është e rëndësishme të konsiderohen të gjitha faktorët që ndikojnë në zgjedhjen e pigmenteve për të arritur një rezultat të kënaqshëm dhe të qëndrueshëm.

NGJYRAT E QARTA PËR HAPËSIRAT E VOGËLA

Kur bëhet fjalë për dekorimin e hapësirave të vogla, përdorimi i toneve të lehta mund të bëjë një dallim të madh. Pigmentet e bardha, për shembull, janë një opsion i shkëlqyer për të rritur ndriçimin e vendit, pasi reflektojnë dritën dhe japin ndjenjë të gjerësisë. Për më tepër, e bardha përçon qetësi dhe qetësi, duke krijuar një atmosferë relaksuese dhe të ekuilibruar.

Por e bardha nuk është e vetmja ngjyrë e lehta që mund të funksionojë mirë në hapësira të vogla. Tonet e lehta të blusë gjithashtu mund të ndihmojnë në krijimin e sipërfaqeve të paqarta dhe të sjellin një prekje energjike në mjedis. Të gjelbërat, nga ana tjetër, janë një opsion interesant për të krijuar sofistikacion dhe harmoni. Një jeshile e butë jo vetëm që rrit dritën, por gjithashtu mund të tërheqë natyrën dhe qetësinë.

Opsion tjetër interesant është gri. Megjithëse shpesh lidhet me një atmosferë të ftohtë, tonet më të buta të grisë janë ideale për hapësira të pak ndriçuara. Gri i lehtë mund të sjellë një prekje elegante dhe sofistike, duke ndihmuar në të njëjtën kohë për të krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse.

Është e rëndësishme të marrim parasysh se, kur zgjidhen ngjyrat për një hapësirë të vogël, nuk është vetëm për tonin vetë, por edhe se si kombinohet me elemente të tjera dekorative. Një ngjyrë e lehtë mund të kombinohet me detaje në tone më të errëta për të krijuar kontrast dhe thellësi. Për shembull, një dysheme betoni mikro me ngjyrë gri të lehtë mund të kombinohet me elemente dekorative në ngjyra më të errëta, si një divan gri të errët ose një tapetë të zezë, për të krijuar një ambient elegant dhe sofistikuar.

Përmbledhje, ngjyrat e lehta mund të jenë një opsion i shkëlqyer për të dekoruar hapësira të vogla. Qoftë e bardha, blu e lehtë, jeshilë e butë ose gri i lehtë, secila prej tyre mund të sjellë personalitetin dhe stilin e vet në mjedis. Por, është e rëndësishme të marrim parasysh faktorë të tjerë, si ndriçimi dhe kombinimi me elemente të tjera dekorative, për të arritur një rezultat harmonik dhe të ekuilibruar.

Gama jonë e ngjyrave ofron kombinime të pakufizuara të ngjyrave. Cilën ngjyrë preferon ti?

NGJYRAT E NGROHTA PËR HAPËSIRAT E MËDHA

Ngjyrat e ngrohta janë zgjedhja e përsosur për hapsirat e mëdha me tavanë të lartë, pasi ndihmojnë në krijimin e një ambienti të ngrohtë dhe të sofistikuar. Gjithashtu, mikrocementi i aplikuar në sipërfaqet e gjerë bëhet një element kyç dekorativ, që mund të transformojë plotësisht çdo hapësirë.

Në këto lloje të dhomave, e verdha është një nga opsionet më të përshtatshme. Kjo është një ngjyrë që evokon gëzimin dhe vitalitetin, çka përkthehet në një atmosferë më të gëzueshme dhe të ngrohtë. Gjithashtu, një ton i gjelbërt i molës gjithashtu mund të jetë një opsion i mirë për të ndezur dhomën. Ky ngjyrë sjell freski dhe gëzim, duke krijuar një ambient më të relaksuar dhe harmonik.

Ngjyrat e ngrohta në përgjithësi, si të gurtat dhe të kuqërat, janë të shkëlqyera për të krijuar ambiente të ngrohta, elegante dhe plot vitalitet. Një ngjyrë ocre e ngrohtë mund të krijojë një atmosferë të mirëpritjes dhe elegancës, ndërsa një ton i kuq mund të japë një prekje të energjisë dhe vitalitetit në hapësirë.

Është e rëndësishme të merret parasysh që zgjedhja e ngjyrave duhet të jetë në përputhje me stilet e dekorimit të hapësirës. Për shembull, një ngjyrë e kuqe e thellë mund të jetë shumë agresive nëse pjesa tjetër e dekorit është minimaliste ose në stilin nordik. Në anën tjetër, nëse hapësira ka dekor më klasik, një ton i kuq më i thellë mund të jetë një opsion i mirë për të krijuar një ambient elegant dhe sofistikuar.

Përmbledhje, ngjyrat e ngrohta janë ideale për hapësira të mëdha, pasi sjellin ngrohtësi, elegancë dhe vitalitet. Zgjedhja e ngjyrës do të varet nga stili dekorativ që është zgjedhur, por gjithmonë ka një gamë të gjerë opsionesh ndër të cilat mund të zgjedhësh. Me aplikimin e mikrocementit, mund të arrihet një sipërfaqe e uniforme dhe me cilësi të lartë, që do të theksojë bukurinë e ngjyrës së zgjedhur dhe do të transformojë plotësisht çdo hapësirë.