MICROCEMENTO, BOJRAT DHE VERNIKËT PËR DIZAJNE ELEGANTE

Struktura e një shtëpie dykatëshe me përfundime minimaliste

Kush jemi ne?

Prodhues të mikrocementit dhe veshjeve dekorative

MyRevest prodhon, zhvillon dhe shpërndan mikrocement për të krijuar hapësira që integrojnë inovacionin, avangardën dhe sofitikacionin. Ndërmarrje për veshjet dekorative që përfshijnë prodhimin e barnave, bojë së metalit, velatura, imprimim, pigmente dhe pastrues specializuar.

Objektivi ynë është të lehtësojmë krijimin e hapësirave që përmirësojnë cilësinë e jetës. Trajtojmë çdo projekt si të vetmit për të plotësuar nevojat e çdo profesionisti.

Të projektojë hapësira unike si personat që i banohen është arsyeja e ekzistencës sonë. MyRevest ka një rrjet të profesionistëve të kualifikuar për të krijuar mjedise estetikisht të këndshme dhe shumë funksionale.

Ne
Video e MyRevest

Paraqitja 3D e një bloku të ndërtesave me përmasa të mëdha

E angazhuar në prodhimin dhe shpërndarjen e mikrocementit të cilësisë

Formo dhe krijo mjedisin që dëshiron nga katalogu i gjerë i produkteve të mikrocementit të destinuar për të arritur veshje dekorative të shijshme.

Sistemet e MyRevest lejojnë të arrish zgjidhje fleksible, minimaliste dhe me cilësi pa nevojë për të bërë punime ose shfrytëzime që zgjaten në kohë. Produktet tona janë të menduara për të mbuluar çdo sipërfaqe, të brendshme ose të jashtme, në pak ditë.

Gamma e produkteve tona është menduar për të përmbushur kërkesat e dizajnit të cilësisë së lartë dhe për të krijuar një ambient dekorativ unik që frymon elegancë.

Prodhohen mikrocemento, me mendjen tek aplikuesi profesional që kërkon përfundime unike, tërheqëse dhe të personalizuara.

Merrni në kontakt me ne

Zbulo lajmet e fundit

Kuzhinë me mur të veshur me microçimento mbi pllaka

Mikrocemento mbi pllaka: avantazhet, truket dhe hapat që duhet ndjekur

Mikrocemento mbi pllaka është një nga renovimet dekorative më të kryera në vitet e fundit dhe ne t'ju mësojmë si ta bëni si një ekspert.

Rëshqit në rrjetet tona

Lidhuni me ne përmes rrjeteve tona sociale dhe do të jetë në dijeni për gjithçka që lidhet me MyRevest. Për më tepër, do të mund të shijoni lajmet e fundit dhe të shihni rezultatin e aplikimit të produkteve tona. Pasioni për atë që bëjmë do t'ju ndihmojë të kuptoni mënyrën se si ne shohim kompaninë tonë dhe biznesin tonë.

Facebook MyRevest
Instagram MyRevest