Microçemento në dyshemen e një dhoma ndenjeje me oborr të jashtëm
Microçemento në dyshemen e një dhoma ndenjeje të hapur

Ç'ËSHTË MICROÇIMENTO? VESHJE E DYSHEMEVE DHE MURIT

Dhomë gjumi në një vilë luksoze me dysheme microçemento gri

Microçimenti është bërë një trend në dekorimin e interioreve dhe eksterioreve. Pamja e tij e vazhdueshme sjell distinkcion dhe një varg përparësish për shtëpitë dhe hapësirat e të gjitha stileve.

Një veshje e vazhdueshme e lartë dekorative dhe e hollë që mund të aplikohet në shtresa të holla prej 3 milimetrave mbi çdo lloj sipërfaqe, duke u përfituar më së shumti nga dyshemetë dhe muret për shkak të virtyteve të tyre të jashtëzakonshme estetike dhe funksionale.

Kjo veshje, e përbërë nga një bazë çimentoje, minerale të përzgjedhura, reçina akrilike dhe pigment, garanton një kalim të shpejtë nga mbështetja e vjetër në atë të re falë mungesës së bashkimeve dhe punëve të grumbullimit të gërmadhave.

MICROÇIMENTO MYREVEST:
VESHJE DEKORATIVE PËR BRENDËSI DHE JASHTË

MyRevest është konceptuar për të ofruar zgjidhje efikase dhe të cilësisë së lartë. Ne kujdesemi për çdo detaj më të vogël, sepse besojmë se aty qëndron vlera dalluese për të bërë ndryshimin. Me microçimentot tona, aplikuesi mund të ofrojë përfundime unike dhe të ndryshme sipas nevojave të çdo projekti. Shumëllojshmëria e tekstuive lejon krijimin e ambjenteve me një personalitet dhe një stil bukurues që thekson ndriçimin e hapësirave.

Një mbulim dekorativ për brendshme dhe jashtme shumë i rezistent ndaj shkrirjes, fleksibil dhe që mund të aplikohet mbi çdo lloj sipërfaqe. Mungesa e bashkëve përparon mirëmbajtjen dhe siguron gjerësi.

Elasticiteti dhe fleksibiliteti i mikrocementit e bëjnë atë materialin ideal për aplikim në sipërfaqe horizontale dhe vertikale. Aplikimi i tij lë pas një trotuar të vazhduar modern, minimalist dhe sofistikuar.

LLOJET E MIKROCEMENTIT PËR DHE E MURA

Cilësia është e preferueshme mbi sasinë. Një maksimë që ne në MyRevest e kemi asimiluar. Por ne shkojmë përtej, duke demonstruar se të dyja mund të arrihen pa që të preken nga kjo. Sepse ne dëshirojmë të ofrojmë vetëm më të mirën. Ne kemi në dispozicion lloje të ndryshme të mikrocementit për dysheme dhe mure të përshtaten me çdo klient.

MIKROCEMENTI DYKOMPONENT

MYBASE

Microçemento Bicomponente MyBase

PREGATITJE

MYWALL

Microçemento Bicomponente MyBase

MURE

MYFLOOR

Microçemento Bicomponente MyBase

DYSHIME

MYROCK

Microçemento Bicomponente MyBase

JASHTË

MYRESIN

Microçemento Bicomponente MyBase

PREGATITJE

Gama e mikrocementit (çimento dhe resinë) e menduar dhe e prodhuar për të aplikuar dhe që dëshiron të krijojë përzierjet e veta. Maksima ngjitje dhe punueshmëri e shkëlqyeshme. Profesionali i aplikimit ka në dispozicion morto për përgatitje dhe përfundim me larmi teksturesh për shtrim të hapësirave të brendshme dhe të jashtme.

Profesional që aplikon microçemento në mur me llanë

MICROCEMENTO TADELAKT

MYKAL XL

Microçemento Bicomponente MyBase

FUNKSIONAL

MYKAL L

Microçemento Bicomponente MyBase

FUNKSIONAL

MYKAL M

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRFUNDIM

MYKAL S

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRFUNDIM

MyKal është një mikrocement bazë gëlqere dypërbërëshe që është formuluar për të qenë i aplikuar si një mbulim i vazhdueshëm i ulët në trashësi në dysheme dhe mure. Shquhet për përfundimin e tij artizanal, punueshmërinë e tij dhe fortësinë e tij ekstreme. Aplikohet me anë të lopës në shtresa të shumta duke lejuar të arrini një shumëllojshmëri të efekteve si përfundimet e tadelaktit ose betoni i dukshëm.

Dhomë ndenjeje me dysheme të microçemento tadelakt

MyPoxcrete është një mikrocemento epoksi me bazë uji me performanca të larta për përfundime dekorative. Është formuluar për të aplikuar brenda, si mbulim i vazhdueshëm me trashësi të ulët në dysheme dhe mure. Është veçanërisht e rekomanduar në zona me shpërdorim të lartë si garazhe, depo

Zyra me dysheme mikrocementi epoxy

MICROCEMENT EPOKSI

MYPOXCRETE XL

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRGATITJA
MURE/DYSHEME

MYPOXCRETE L

Microçemento Bicomponente MyBase

MULTIFUNKSIONALE

MYPOXCRETE M

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRFUNDIM
DYSHEME/MURE

MYPOXCRETE S

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRFUNDIM
MURE

MIKROCEMENTI GATI PËR PËRDORIM

MYREADY GO! 04

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRGATITJA
DYSHEME

MYREADY GO! 03

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRGATITJA
MURE

MYREADY GO! 02

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRFUNDIM
DYSHEME

MYREADY GO! 01

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRFUNDIM
MURE

Është mbushja që i bën jetën më të lehtë aplikatorit profesional. Produkt inovator që siguron një përfundim më të vazhdueshëm të ngjyrës në mure dhe dysheme. Thjesht duhet të shtoni pigmentin dhe të trazojë për të arritur mbulimin e lartë dekorativ. Është ideale për profesionistët që duan të rinovojnë një sipërfaqe duke optimizuar maksimalisht kohët e punës.

Profesional që përzie microçemento

MyPool është mikrocementi bicompound i projektuar për të aplikuar mbi pishina apo zona të tjera që ndodhen në kontakt të vazhdueshëm me ujin. Ky produkt lejon të marrë sipërfaqe të vazhdueshme, antishqyrtuese dhe të qëndrueshme, që rreshtat e tyre moderne rezistojnë ndaj lagështisë, rrezet UV dhe zhytjes. Larmia e tij estetike është e tillë që gjithashtu mund të aplikohet me teknikën e freskët mbi të freskët.

Pishinë me microçemento të bardhë

MICROCEMENT PËR PISHINA

MYPOOL XXL

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRGATITJA

MYPOOL XL

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRFUNDIM

MIKROCIMENTI MONOKOMPONENT

MYBASE OC

Microçemento Bicomponente MyBase

PËRGATITJA

MYWALL OC

Microçemento Bicomponente MyBase

MURE

MYFLOOR OC

Microçemento Bicomponente MyBase

DYSHEME

Është produkti që jep sipërfaqes një madhësi të madhe dhe një rezistencë mekanike të lartë. Kurse aplikatorin të bëjë përzierjen dhe ul shpenzimet e transportit. Është mikrocementi që përmban rezhinin në pluhur dhe është menduar për aplikatorin që dëshiron të rinovojë atmosferën dhe të hidhë për mbulime rezistente.

Profesional që mbulon murin me microçemento duke përdorur llanë

PËRPARËSITË E MIKROCIMENTIT

Cilësitë e tij e bëjnë një material të përshtatshëm për të kryer riparime të plota në banesa dhe ambiente komerciale. Mungesa e lidhjeve, transformimi shpejt pa vepra në hapësira dhe kufizimet minimale të mirëmbajtjes janë vetëm disa nga përfitimet e mikrocementit që e bëjnë atë një shtresë me tendencë të plotë në treg.

Avantazhet e microçementos

Mbështjellës i vazhdueshëm

Mikrocementi është një shtresë dekorative e vazhdueshme që nuk ka nevojë për nyje zgjerimi dhe që lejon bashkimin e të gjitha sipërfaqeve me të njëjtin material, duke i japur asaj një pamje të pastër, moderne dhe homogjene.
Mungesa e nyjeve lehtëson pastrimin e sipërfaqes, thjeshtë të nevojitet ujqitje dhe sapun PH neuter.

Riparimet pa gërryca

Mbërthyer te çdo lloj materiali pa nevojën për të hequr, mikrocementi është një material që lejon të riformatuar këto hapsira mbi siperfaqën e mëparshme pa asnjë gjurmë gërryca.
Shton një vlerë të shtuar profesionalit, që ka mundësi të ofrojë punë të shpejta dhe të pastër.

Rezistencë e lartë ndaj impakteve dhe ndryshimeve të temperaturës

Falë procesit të mbylljes, është një mbështjellës dekorativ rezistent ndaj goditjeve dhe çarjeve.
Në ndryshimet e temperaturës nuk kontraktet as zgjerohet.

Rinovon çdo sipërfaqe

Zbatimi i mikrocementit bëhet pa nevojën për të hequr sipërfaqen ekzistuese. 3 mm e trashësisë së shtresës së mikrocementit mund të aplikohet mbi sipërfaqen ekzistuese pa frikën e shkëputjes.
Është aleati më i mirë për të krijuar një sipërfaqe të re me vlerë të lartë dekorative.

Fleksibël dhe rezistent ndaj fërkimit

Është një mbështjellës dekorativ fleksibël që ka rezistencë mekanike në shtypje dhe fleksion. Nuk shkakton çarje me kalimin e kohës.
Është gjithashtu një material shumë i rezistent ndaj fërkimit, tërësimit dhe rrezeve ultravjollcë.

Adherence në çdo lloj mbështetjeje

Ofrohet një mbështetje e madhe për çdo lloj mbështetjeje, përveç drurit. Është e përshtatshme me betonin, qeramikën, gipsin, grezin dhe çimenton.
Ajo aderon shkëlqyeshëm me çdo sipërfaqe vertikale, horizontale, të papërparuar apo të butë.

Estetikë pa kufij

Mundësitë estetike shumëzohen falë shumëllojshmërisë së efekteve dhe përfundimeve dekorative të ofruara.
Falë shumëllojshmërisë së ngjyrave dhe tekstuara, është një material që garanton një bukuri dhe modernitet të vështirë për t'u barazuar me materiale të tjera.

Material i shumëllojshëm

Është një mbulim shumë i shumëllojshëm, pasi mund të aplikohet si në sipërfaqe të brendshme ashtu edhe në ato të jashtme. Dhe, mure, banja, kuzhina, tarraca, pishina, veranda.
Asnjë hapësirë apo sipërfaqe nuk reziston. E transformo çdo hapësirë në një ambient të shijshëm dhe minimalist.

KU TË APLIKOHET MICROCEMENTO: HAPËSIRA DHE SIPËRFAQE TË DALLOJNË

Microcemento MyRevest është sublime për të ringjallur çdo lloj sipërfaqeje dhe hapësire. Ambiente të rinovuara dhe me dekorime të larta të papërputshme me shumë mbuluese të tjera. Një material i cili ka një rritje në sektorin e ndërtimit dhe të dekorimit nuk është e çuditshme për një shumëllojshmëri të rrallë parashikuar. Nuk ka mbështetje që reziston tek çarmat e microcemento: trotuare, mure, tavanë, pishina, terraca, mobilje, etj.

Hall hoteli me dysheme të microçementos

Dysheme mikrocemento

Mikrocemento shumëfishon mundësitë e ridizajnimit dhe dekorimit të çdo sipërfaqe. Mbulimi i dyshemesë me mikrocemento është një nga përdorimet më të zakonshme, pasi si material hap një botë të mundësive estetike për të krijuar trotuare të vazhdueshme që rezistojnë ndaj shkatërrimit dhe kohës.

Ofron dizajne unike për të dhënë një vulë unike për çdo dysheme të shtëpisë ose e zyrës. Si ekspertë të sektorit, e dimë që mbështetja e tij maksimale në çdo lloj mbështetjeje është një avantazh dallues për të arritur përfundime me cilësinë maksimale. Mikrocemento për dysheme lejon krijimin e sipërfaqeve të vazhdueshme, të forta dhe të rezistueshme që përshtaten me çdo lloj dekoracioni. Zbuloni të gjitha avantazhet e dyshemesë së mikrocementos.

Microcement në Mure

Muret e mikrocimentos kombinojnë elegancën dhe shumëllojshmërinë e mbarimeve në pjesë të barabarta. Profesionali mund të vendosë stilin e tij personal në çdo projekt falë tekstuive të ndryshme (të holla, mesatare ose të trasha) që mund të arrihen me mikrocimenton. Aplikimi i mikrocimentit në mure garanton një rezultat i papërsëritshëm.

Krijimi i një mbulimi mikrocimenti në mur përkthehet në një mbulues me rezistencë të lartë, që ofron më shumë elasticitet dhe zgjatje. Aplikimi i shkopinjve për shtresën e fundit të mbrojtjes, e bën atë një mbulim i papërshkueshëm dhe i përshtatshëm për hapesira të lagura.

Guzhina minimaliste me në paret microçemento

Microcement në Kuzhina

Mikrocimenti në kuzhinat është aleati i përkryer për të eksploruar hapsirat e ndritshme dhe krijon nuance të këndshme. Është një mbulim i menduar për të kapur dritën në çdo stil dekorativ dhe gjithashtu rezistent ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve. Ky material ofron rezistencë maksimale ndaj degradimit, gërvishtjeve suaj, abrazionit dhe goditjeve.

Është produkti i përkryer për të arritur një kuzhinë moderne, ku sundon thjeshtësia dhe gjerësia hapësinore. Projekt, dekoron dhe krijon shtresa dhe mure të ëndrrave me mbarime të përkryera. Një mbulues dekorativ i vazhdueshëm që do të bëjë më të këndshme një hapësirë ku kalohen shumë orë. Njihuni me gjithçka që ofron mikrocimenti në kuzhinat.

Banjo në mikrociment

Mikrocimenti në banjot ka bërë të rëndësishëm kur bëhen reforma në shtëpi, pasi është një material që përshtatet me çdo sipërfaqe dhe jep një prekje elegante ndryshuese. Me një shkopinj, bëhet një mbulues i papërshkueshëm që sjell një prekje moderniteti ndryshues.

Me mikrocimentin, lidhjet në dysheme dhe mure tashmë janë histori, që do të thotë se hiqen nishat ku grumbullohet ndotja. Me këtë mbulues, pastrimi i kësaj pjesë të shtëpisë është më i lehtë dhe i rehatshëm, sidomos në dhomat e vogla të banjës. Zbuloni mbarimet e banjos me mikrociment

Guzhina me tulla të dukshme në mur dhe dysheme të gri microçementos

Microçimento në Jashtë

Arkitektët dhe dekoruesit kanë integruar microçimenton në hapsira të brendshme dhe të jashtme. Pavarësisht trashësisë së hollë, është një material i përgatitur për të përballuar rrezet e diellit, shiun, çarjen, temperaturat e larta dhe motin e pakëndshëm. Fortësia dhe mbivendosja e lartë lejon përshkrimin e fasadave, verandave, terracave, mureve ose dyshemeve.

Microçimento në jashtë nënvizon elementet që janë rreth për të krijuar hapësira moderne dhe të hapura. Ai mund të aplikohet drejtpërdrejt mbi gipsin, plakat, betonin ose çdo material tjetër pa hequr sipërfaqen ekzistente. Tekstura që vendoset në përshkrim do të jetë kyç për të shmangur rënien dhe rrëshqitjen. Sa më e ashpër, aq më pak rrezik për të rrëshqitur. Njihuni në detaj me atë që ofron microçimento në jashtë.

SI TË APLIKOHET MICROÇIMENTO? HAPAT BAZË

Procesi i aplikimit të microçimentos kërkon punë të specializuar dhe ndjekjen e një sërë hapat të cilat do të ndikohen nga kushtet dhe karakteristikat e mbështetjes që do të veshen. Të shpjegojmë si ta bëjmë.

1 Përgatitni sipërfaqen

Është me rëndësi të madhe të përgatisni dyshemet ose muret që do të veshen. Për këtë, duhet të pastrohet mbështetja duke e lënë të lirë nga pluhuri dhe yndyra dhe të riparohet çdo përsosmëri që mund të ketë. Sa më uniformë të jetë sipërfaqja, aq më mirë do të ngjitet microçimento dhe do të shmangen shfaqjet e mundshme të çarjeve.

2Vendosni promovuesin e ngjitjes në dysheme ose mur

Pas përgatitjes së sipërfaqes, duhet të vazhdohet me aplikimin e imprimacionit për të ndihmuar që microçimento të ngjitet më shpejt dhe më lehtë me materialin ekzistues. Varësisht nga lloji i sipërfaqes dhe kushtet e hapësirës, do të aplikohet një lloj imprimacioni ose tjetri.

3 Zbatoni bazën e mikrocementit ose të përgatitjes

Hapi i radhës për t'u ndjekur është aplikimi i shtresave të mikrocementit të përgatitjes mbi sipërfaqe. Numri konkret i shtresave do të përcaktohet nga sistemi i përdorur nga secili profesionist. Këto do të shërbejnë si bazë për shtresën përfundimtare që aplikohet më pas. Për të arritur rezultate të shkëlqyera, secila nga to duhet të ketë kohën e vet për tharje dhe gërryerje.

4 Zbatoni mikrocementin përfundimtar

Pasi të jenë tharë shtresat e mëparshme, duhet të vazhdohet me aplikimin e shtresave të mikrocementit të përfundimit. Sërish, në varësi të sistemit që përdor profesionisti, do të aplikohen një numër i caktuar i shtresave. Finisazhet që mund të vëren në rezultatin e riparimit, janë të përcaktuara nga këto shtresa pasi ato janë më të dukshme gjatë gjithë procesit.

5 Mbrojt dyshemenë ose murin e mbuluar me mikrocement

Për të arritur finisazhet e paimta dhe shumë më të qëndrueshme, është e nevojshme të aplikohet një barniz që i mbyll veshjet dhe e mbrojnë atë nga zhvillimi i shkatërrimit për shkak të fërkimit, impaktit, lagështisë së mjedisit, etj.

NGJYRAT E MIKROCEMENTIT: GAMA MYREVEST

Mikrocementi ofron një gamë të gjerë ngjyrash që shkojnë përtej atyre që ofrojnë materialet e tjera ndërtimtare. Sistemi i pigmentimit të veshjeve MyRevest lejon të arriten ngjyra që i përshtaten kërkesave të profesionistëve të sektorit.

Cdo një nga sistemet tona të mikrocementit ka një gamë të vetinë, ku përfshihen tonat e dritës, të ngrohta dhe deri edhe më të gjallërit. Të gjitha ato ofrojnë finisazhe të larta të dekorimit.

Është larg ideja që çimenti i hirtë i përfaqëson mikrocementin. Një paragjykim i vjetëruar falë palestës së gjerë të tonaliteteve që gjejmë sot dhe që, së bashku me teksturat dhe efektet e ndryshme, lejon personalizimin ekskluziv për çdo klient.

Pigmentet tona të performancës së lartë nuk dekolorohen nga motet e ashpra dhe as nga zhvillimi i shkatërrimit si pasojë e kalimit të kohës. Të stabël në ambiente të jashtme, për të garantuar finisazhe po aq unike nën kushte atmosferike. Zbuloni gamën tonë kromatike dhe zgjidhni atë që i përshtatet më së miri shijes dhe nevojave tuaja.

Letër ngjyra

Ngjyra e microçemento Arrë

Arrë

Ngjyra e microçemento Artik

Artik

Ngjyra e microçemento Bazalt

Basalt

Ngjyra e microçementos Asni e bardhë

I bardhë me eshtrë

Ngjyra e microçemento Pylli

Pyll

Ngjyra e microçemento Cedër

Cedër

Ngjyra e microçemento Qiell

Qiell

Ngjyra e microçemento Shkretëtirë

Shkretëtirë

Ngjyra e microçemento Ari

I artë

Ngjyra e microçemento Fresk

Freskët

Ngjyra e microçemento Grisë e shndritshme

Grisë i fortë

Ngjyra e microçemento Kopsht

Kopsht

Ngjyra e microçemento Fildişi

Avorio

Ngjyra e microçemento Sirop

Sirop

Ngjyra e microçemento Kiwi

Kiwi

Ngjyra e microçemento Druri

Druri

Ngjyra e microçemento Mandarinë

Mandarina

Ngjyra e microçemento Fildishi

Fill

Ngjyra e microçemento Pjeshkë

Pjeshkë

Ngjyra e microçemento e Zinj

Zezë

Ngjyra e microçemento Borë

Borë

Ngjyra e microçemento Oqean

Oqean

Ngjyra e microçemento Perlë

Perlë

Ngjyra e microçemento Safari

Safari

Ngjyra e microçemento Salmon

Salmon

Ngjyra e microçemento Shkëputje druri

Misër

Ngjyra e microçemento Jetrë

Jetim

Ngjyra e microçemento Tartuf

Trufë

Ngjyra e microçemento Çink

Zink

Ngjyra e microçemento Boronicë

Boronicë

Ngjyra e microçemento Safranë

Zafran

Ngjyra e microçemento Goivar

Mymëz

Ngjyra e microçemento Kakao

Kakao

Ngjyra e microçemento Kimion

Kamin

Ngjyra e microçemento Piper cubeb

Kubeb

Ngjyra e microçemento Kurkuma

Kurkumë

Ngjyra e microçemento Xhenxhefil

Xheniper

Ngjyra e microçemento Anis

Anyz

Ngjyra e microçemento Kalenji

Kalinji

Ngjyra e microçemento Myrsine

Myrrë

Ngjyra e microçemento Nigella

Nijella

Ngjyra e microçemento Arra

Arrë

Ngjyra e microçemento Piper

Piper

Ngjyra e microçemento Susam

Susam

Ngjyra e microçemento Majdanoz

Trumzë

Ngjyra e microçemento Amazonia

Amazon

Ngjyra e microçemento Antarktida

Antarktik

Ngjyra e microçemento Arizona

Arizona

Ngjyra e microçemento Berlin

Berlin

Ngjyra e microçemento Bogotë

Bogotë

Ngjyra e microçemento Boston

Boston

Ngjyra e microçemento Denver

Denver

bojë mikrocemente Indi

Indi

bojë mikrocemente Nairobi

Nairobi

bojë mikrocemente Oat

Elb

bojë mikrocemente Oqeani

Oqeani

bojë mikrocemente Ontario

Ontario

bojë mikrocemente Paris

Paris

bojë mikrocemente Persi

Persi

bojë mikrocemente Rio

Lumë

bojë mikrocemente Roma

Roma

bojë mikrocemente Vjenë

Vienë

FINISHIMET DHE TEKSTURAT E MICROCEMENTIT

Teksturat e microcementit dhe aplikimi i varnicave mbrojtëse përcaktojnë stilin e finishimeve. Sipas stilit që dëshirohet të arrihet ose sipërfaqes ku do të aplikohet microcementi, gjejmë lloje të ndryshme të teksturave.

Banjo me pamje nga jashtë dhe mikrocement në dysheme

Muret janë të shoqëruara me dru të hollë për të arritur finishime të buta dhe të buta që forcojnë vlerën estetike të veshjes. Tekstura e mesme lidhet me dyshemet e brendshme, që i ofrojnë një rezistencë më të madhe. Dhënia e florës së trashë ofron një ashpërsi më të madhe dhe është e përsosur për t'i aplikuar në pavimente të jashtme duke arritur një stil rustik.

Poroziteti i microcementit detyron aplikimin e një varnici mbrojtëse në shtresën e fundit që të mbrojë dhe impermeabilizojë veshjen. Varnicët mund të kenë tre lloje të finishimeve:

  • Ndriçim: është finishimi që rrit ngjyrën e microcementit dhe jep forcë përfundimit të veshjes.
  • I vetët: ideal për të arritur një finishim me pamje natyrale dhe nuk reflekton dritën. Mbani mirë ndjekjen dhe ndotjen.
  • Mat: është përfundimi që është në mes të atij me shkëlqim dhe atij pa shkëlqim. Përdoret për të theksuar përfundimet me një shkëlqim të butë.
  • Ultra gjysmëmat: ofron një pamje të thjeshtë me më pak shkëlqim se përfundimi i gjysmëmatit

PYETJE TË SHPESHË MICROCEMENT

PRODUKT

Mungesa e bashkëveprimtarëve e bën microcementin një material ideal për të krijuar mjedise avangardiste me një ndjenjë të gjërësisë së pashoqe. Krijimi i hapësirave të vazhdueshme bashkohet me ngjitjen e tij të madhe në çdo lloj sipërfaqe. Kjo funksionalitet bën që të jetë perfekt për ndërhyrjet, duke mundur të aplikohet edhe mbi materialin ekzistues pa e larguar. Mbulimi i dyshemeve dhe mureve pa rënoja është realitet.

Është mbulimi i përkryer për të arritur përfundime të ngjashme me çimentin e sheshtë, por me nuancat e ngjashme me disa mermerë.

Microcementi ka veti antigjica në varësi të ashpërsisë me të cilën sipërfaqja dotet ose me aplikimin e një shtrese përfundimtare verniku. Sa më e ashpër të jetë tekstura përfundimtare e sipërfaqes, aq më i sigurt do të jetë.

Microcementi është një material shumë i qëndrueshëm ndaj lagështisë së mjedisit dhe kontaktit të drejtpërdrejtë me ujin, vendoset si materiali i duhur për të aplikuar në banjot dhe kuzhinat. Në varësi të përbërjes së microcementit që përdor profesionisti, mund të jetë më i padepërtueshëm ose jo.

Për të rritur këtë depërtueshmëri, ne rekomandojmë të mbyllim mbulimin në shtresën e fundit të procesit të aplikimit me përdorimin e vernikeve që mund të gjeni në katalogun tonë të produkteve.

Microcementi prezanton një rezistencë kimike dhe mekanike të lartë, e cila përkthehet në një material rezistent ndaj goditjeve. Ai i përballon ndryshimet e temperaturave, abrazionin dhe rrezet e diellit. Gjithashtu është krejtësisht i paijshëm me flakë, prandaj ofron rezistencë të lartë ndaj zjarrit.

Jetëgjatësia e mikrocementit MyRevest është e lartë. Me ndihmën e një mirëmbajtjeje të thjeshtë, garantojmë se është në gjendje të rezistojë ndaj kalimit të viteve pa u degraduar shumë. Për ta mbajtur atë si i ri dhe për të zgjatur jetëgjatësinë e tij, rekomandojmë përdorimin e qirinjve mbrojtës.

Në katalogun tonë të produkteve mund të gjeni qirinjtë e mirëmbajtjes MyWax dhe MyWax Plus, e para prej tyre është përgatitur për përdorim shtëpiak dhe e dyta për përdorim profesional.

Po, mund të krijohet kombinimi i ngjyrave që dëshironi për të arritur një përfundim unik dhe personalizuar.

Kur përgatisin një buxhet për një ndërmarrje me mikrocement, profesionistët marrin parasysh një sërë faktorësh. Për të përcaktuar çmimin përfundimtar të këtij mbulimi është e rëndësishme të merret parasysh faktorët si lloji i mikrocementit që do të përdoret, sipërfaqet ku do të aplikohet dhe lëvizja e profesionistëve.

Në mënyrë të përafërt, çmimi i mikrocementit lëviz ndërmjet 70 dhe 110 euro për metër katror. Nëse dëshironi të merrni më shumë informacion ose këshilla nga profesionistët tanë, kontaktoni me ne pa asnjë obligim.

Disa nga problemet që mund të prezantojnë sipërfaqet e mbuluara me mikrocement janë viçat, çarjet dhe madje mungesa e përdorshmërisë. Nëse përdoret një sistem mikrocementi i mirë cilësive, procesi i aplikimit është bërë nga duar eksperte dhe përdoret një sigurues në shtresat përfundimtare, këto probleme nuk duhet të shfaqen.

Sistemet e mikrocementit MyRevest nuk prezantojnë këto pengesa, janë të pajisura me një cilësi të papërballueshme. Në katalogun tonë mund të gjeni produkte për të mbrojtur mbështjellëset e mbuluara me këtë material dhe që të mbeten si në ditën e parë.

Ajo që gabimisht quhet mikrocement i pulitur është në të vërtetë cement i pulitur. Dy koncepte që ngatërrohen dhe që nuk kanë asnjë lidhje, edhe pse mund të duket se po në fillim. Cementi i pulitur ose betoni i pulitur, gjithashtu njihet si i tillë, është në të vërtetë një përfundim dekorativ. Një material i cili kufizohet në fushën e aplikimit vetëm për dysheme dhe, për më tepër, as është izolues i mirë termik as akustik. Emri i tij referohet tek një mjete pulituese rotative që përdoret për të arritur atë përfundim të ndriçueshëm kaq karakteristik. Disa nga mangësitë e tjera janë se kërkon rrjeta dhe nyje dilatimi, mund të humbasë ndriçimin me kalimin e kohës dhe mund të shfaqen çarje.

Pocelani i lëngshëm është gjithashtu një material që ka kërkesë të lartë për shkak të shumëllojshmërisë së vetive dhe finisheve që përmban. Cili është më i miri, do t'ju pyesni veten. Përgjigjja është që varet nga finishti që klienti kërkon, sipërfaqja që do të rinovohet si dhe afatet e kohës që disponohen për të kryer punimet.

Për shembull, porcelani i lëngshëm mund të vendoset vetëm mbi sipërfaqet e trotuareve për shkak të viskozitetit. Kjo nuk ndodh me mikrocementin, i cili gjendet gjithashtu në mure, tavan dhe mobilje. Këto ndryshime anë e mbanë janë të qarta edhe në afat të finisheve. Ndërkohë që i pari mund të përfshijë elemente 3D dhe efekte vizuale që shtojnë çmimin e tij, mikrocementi siguron një profil të përputhshëm.

Procesi hapi pas hapi është gjithashtu i ndryshëm. Porcelani i lëngshëm është i përshtatshëm vetëm për brendësi, ndërsa mikrocementi është i përshtatshëm për jashtë. Në të njëjtën mënyrë, porcelani kërkon një nivelues vetëm për aplikimin e tij dhe, i shtuar faktorëve të mëparshëm, çmimi i tij është shumë më i lartë se ai i mikrocementit.

ZBATIMI

Është një mbulojë e përsosur për të arritur një sipërfaqe elegante. Mungesa e bashkimeve përkthehet në një gjerësi më të madhe dhe ndjenjën e vazhdimësisë. Është një material ideal për të arritur një rezultat estetik dhe i përshtatshëm për ambiente të ndryshme dhe stile.

Si rregull i përgjithshëm nuk mund të aplikohet mikrocement në sipërfaqet me lagështi, pasi mund të dëmtojë lidhjen e mbulimit dhe finisheve të tij. Por, në disa raste mund të riparohet burimi i lagështisë apo trajtohet sipërfaqja me epoksi resinë, e cila bllokon lagështinë ose avullin e ujit që vjen nga mbështetja.

Mikrocimenti mund të aplikohet mbi dysheme të nxehta, por më parë është e nevojshme të ndërmarrë protokollin e nisjes për të parandaluar shpërthimet e shkaktuara nga ndryshimet e temperaturës.

Mikrocementi është një mbuluese që nuk plasaritet vetë për shkak të elasticitetit të tij. Është kyç që, para aplikimit të tij, mbështetja të jetë e shëndoshë. Duhet të kontrollohet që të mos ketë pjesë të shkëputura, bojëra në gjendje të keqe ose pllaka të vendosura keq.

Të kesh bazën në gjendje të mirë është thelbësore për të parandaluar shfaqjen e çarjeve dhe plasaritjeve të ardhshme në sipërfaqen ku aplikohet mikrocementi.

Parketi dhe druri janë materiale të përbëra nga pllaka të lëvizshme. Pllaka që mund të pësojnë zgjerime dhe lëvizje që do të supozojnë plasaritje në pëshpëritjen e re të mikrocementit. Prandaj, ne nuk këshillojmë aplikimin e mikrocementit në një dysheme parketi në mënyrë të drejtpërdrejtë. Do të ishte e ideale të hiqet tarima.

Po, mikrocementi mund të aplikohet nëse sipërfaqja është e shëndoshë, e niveluar dhe e lirë nga yndyrat. Në këtë rast nuk është e nevojshme të hiqet sipërfaqja ekzistuese dhe të gjithë procesi i aplikimit mund të kryhet pa probleme.

Për dyshemet e jashtme është e nevojshme të aplikohet një mikrocement me rezistencë maksimale ndaj abrazionit dhe ndryshimeve të temperaturës. MyRock ofron një përfundim të natyrshëm dhe guror për një dysheme të papërshkueshme nga uji.

Rekomandimi i profesionistëve, midis të cilëve përfshihemi ne, është shumë i qartë në këtë drejtim. Është e këshillueshme të përdoret rrjete gjatë aplikimit të mikrocementit, sidomos në rastin e dyshemeve dhe të mureve të mbuluara me pllaka. Por kjo nuk do të thotë se është detyrim 100% në të gjitha punimet, duhen theksuar disa nuance. Ekzistojnë lloje mikrocementi për të cilat nuk është e nevojshme të përdorësh rrjetë, si për shembull mikrocementi ynë i gatshëm për përdorim MyReady Go! Prandaj pyet gjithmonë, gjithmonë, një profesionist të besueshëm.

Para se të aplikohet betoni i hollë duhet të sigurohemi se sipërfaqja është nivelizuar, është e lirë nga lagështia, është e shëndoshë dhe e pastër. Me bazën e pastër, duhet të aplikohet një shtresë imprimante për të konsoliduar bazën dhe më pas të vendoset rrjeta për të dhënë një forcë shtesë për mbulimin.

Betoni i hollë mund të aplikohet mbi çdo lloj sipërfaqeje, përpos drurit të gjallë. Në rastin e pllakave, së pari duhet të nivelizohet baza dhe të mbulohen nyjet. Ky material i ngjitet pa probleme sipërfaqes ekzistuese dhe nuk do të shihen nyjet e mëparshme.

Më e rekomandueshme është të aplikohet betoni i hollë në fund të punimeve dhe me personel të specializuar në përdorimin e këtij materiali. Është një mbulues dekorativ që kërkon duar eksperte dhe profesionale për të arritur rezultate të cilësisë.

Bazat e gipsit ose pladurit janë ato më të rekomanduara për aplikimin e betonit të hollë, pasi janë sipërfaqe absorbuese. Para se të fillojë mbulimi, duhet të sigurohemi se gipsi ose pladuri kanë fraguar.

Koha mesatare e një aplikimi betoni të hollë është 4 deri në 5 ditë.

Betoni i hollë është një material i parë, por për më shumë siguri i aplikohet një shtresë përfundimtare varnishi që e bën atë totalisht i përparësi ndaj ujit, duke e shndërruar atë në një mbulues të përsosur për të aplikuar në banjo, lavabo, kabinë dush ose vaskë. Ndarja e ndjesisë dhe rezistenca ndaj presionit janë të garantuara.

Është e rëndësishme dhe e domosdoshme të vuloset mikrocementi, pasi i jep më shumë ngurtësi dhe lehtëson mirëmbajtjen e mbulimit. Shtresa e mbrojtjes me poliuretan parandalon shfaqjen e njollave dhe i jep një përfundim që fuqizon dizajnin. Mund të sigurohet një përfundim mat, i satinosur ose i ndriçuar, në varësi të përfundimit të dëshiruar. Lustrat gjithashtu janë fajtorët e përfundimit anti-shqyrtues dhe i pastraqitshëm që janë vlerësuar kaq shumë në përfundimet e mikrocementit.

Mikrocementi është një material që u përshtatet çdo sipërfaqeje dhe shkallët nuk janë përjashtim. Gjëja më e rëndësishme është të sigurohet që struktura të jetë e konsoliduar dhe e qëndrueshme. Gjithashtu duhet të vërejmë vëmendje në këndet e shkallëve, ku këshillojmë të instalohet një profil alumini i fshehur në mortajë bazë për të parandaluar probleme të shkatërrimit.

Çmimet e mikrocementit lejojnë që të jetë një mbulim shumë i larmishëm dhe mund të aplikohet pa dallim në ambiente të brendshme si dhe jashtë. Në fakt, së fundmi proliferon përdorimi i mikrocementit në hapësira të jashtme të tilla si verandat, fasadat ose pishinat për shkak të performancave të tyre të jashtëzakonshme. Ai reziston ndaj dritës UV dhe shiut, si dhe përmbatjes nga abrazioni dhe tranziti i lartë. Vetëm duhet të dini të zgjidhni llojin më të përshtatshëm të mikrocementit për këtë fushë të aplikimit.

MIRËMBJTJE

Për të pastruar mikrocementin duhen vetëm uji dhe sapuni me PH neutër, kurrë nuk duhet të përdoren produkte agresive. Është e nevojshme të shmangen produktet si clorox, klori, amoniaku, sapunët dhe detergjentët në përgjithësi, pasi dëmtojnë filmat mbrojtës të mikrocementit. Ne MyRevest kemi zhvilluar produkte specifike për të garantuar një pastrim të thellë edhe më të madh, në mënyrë që mbulimi i mikrocementit të jetë i ndritshëm dhe në gjendje të përsosur ditë për ditë: MyCleaner dhe MyCleaner Plus.

Microcementi nuk pozbëhet sepse është një material i bërë me pigmentë minerale që bëjnë që ai të mos humbasë ngjyrën. Gjithashtu, duhet të kemi parasysh se pas ekspozimit të përditshëm ndaj dritës së diellit, është e mundur që ngjyrat të zbehën në mënyrë të lehtë.

Ruajtja e mbulimit të microcementit në gjendje të mirë me kalimin e kohës varet nga vëmendja që i kushtohet kujdesit dhe mirëmbajtjes. Është e këshillueshme që pas një kohe të njëjtë të kryhet një aplikim i qirjes të zbehur për mirëmbajtjen e shtresës mbrojtëse.

Derdhja e produkteve kimike ose rënia e objekteve të mprehta mund të dëmtojë mbulimin duke lënë një shenjë të dukshme në sipërfaqe. Prandaj është e rëndësishme të kemi të njëjtin kujdes që kemi me një shtresë parketi, për shembull.

Microcementi reziston dhe shumë mirë ndaj qarkullimit të lartë të njerëzve. Megjithatë, nëse shpërdorimi i shtresës është më i madh, rekomandojmë që të aplikohet çdo gjashtë muaj rreth një shtresë e njërës prej qirave tona (MyWax ose MyWax Plus). Kështu garantojmë një mbrojtje edhe më të lartë, sidomos të pavimenteve të mbuluara me microcement, sepse i jep më shumë fortësi.