Veshje e mikrocementit në murin e një dhomë gjumi në stilin minimalis pranë logotipit të MyRevest
Veshje e mikrocementit në murin e një dhomë gjumi minimaliste pranë logotipit të MyRevest

KOMPANIA PRODHUESE E MIKROCEMENTIT MYREVEST

Ilustrim i një banese me mikrocement dykateshe me shkallë në hyrje

Kush jemi ne?

MyRevestjemi një kompani e mikrocementit e specializuar në prodhimin e këtij veshje dekorative. Esenca e punës sonë përqendrohet në detajet e vogla që shënojnë ndryshimin e madh për klientët tanë.

Prodhimi i secilit prej produkteve tona me dashuri dhe kujdes që përgjegjësia e garancisë të një veshje elegante dhe sofistikate te profesionistët. Ne u përshtatemi asaj që nevojiten nga aplikuesit, të cilëve ne u sigurojmë që t'i mësojmë dhe këshillojmë për të arritur rezultate të shkëlqyeshme në të gjitha projektit e tyre.

Si një kompani mikrocemente mendojmë për të bërë jetën më të lehtë për profesionistët dhe, për këtë arsye, ne garantojmë një veshje rezistente dhe me fortësi maksimale. Çdo kombinim është i mundur për të arritur stilin e dëshiruar dhe së fundmi, nëse kjo nuk është e mjaftueshme, ne ofrojmë një garanci të produktit prej 10 vjetësh.

Këshillim për aplikuesit në disa gjuhë

Arsyja jonë është bazuar në të bërë jetën më të lehtë për aplikuesit. Falë ekipit tonë të tregtarëve të kualifikuar dhe të formuar në nivel teknik, ofrojmë këshillim të plotë mbi proceset e aplikimit dhe produktet më të përshtatshme për çdo projekt. Ne punojmë për dhe për profesionistin.

Tregtarët tanë punojnë së bashku me teknikët e laboratorit dhe departamentin e marketingut për të ofruar një shërbim të cilësisë për profesionistin. Nëse jeni duke kërkuar një prodhues mikrocementi për të krijuar hapësira elegante dhe unike, ne jemi zgjidhja.

Zgjidhje të menjëhershme

Trajnimi i profesionistëve tanë gjithashtu na lejon të ofrojmë zgjidhje të menjëhershme për çdo problem që mund të shfaqet në çdo projekt. Ne japim zgjidhje për çdo incident, i plotësojmë nevojat e klientit dhe me përvojën tonë e orientojmë atë në vendimet e tij. Ne e njohim mirë mikrocementin dhe e dimë rëndësinë e ofrimit të një shërbimi që përshtatet me nevojat e klientit.

Kurse trajnimi

Kurset tona të trajnimit janë të mbajtura nga aplikues ekspertë që janë të informuar për të gjitha të reja në sektorin e mikrocementit, si për materialet e reja ashtu edhe për aplikimin e mbulesave në sipërfaqe të ndryshme. Kurset janë të strukturuara në disa nivele, që lejojnë një mësim që përshtatet me nevojat e çdo profesionisti në botën e ndërtimit.

Trajnimi është menduar si për aplikuesin ekspert që dëshiron të përsosë aftësitë e tij, ashtu dhe për profesionistin që asnjëherë nuk ka punuar me këtë material. Në kurset trajtohet procesi i aplikimit nga fillimi deri në fund, nga përgatitja e mbështetesës deri në aplikimin e vulës.

Një trajnim i lartë cilësie me të cilin do të fitohen njohuritë bazike dhe teknikat e nevojshme për aplikimin e produkteve të ndryshme të MyRevest.

Shpejtësi në përgatitjen e dërgesave

Dëshirojmë të kënaqim klientin me një shërbim garancie, si në këshillimin teknik ashtu edhe në disponueshmërinë e produkteve tona. Shpejtësia në përgatitjen e dërgesave është një nga shenjat tona të identitetit dhe gjithmonë kemi aksione. Ne garantojmë që çdo projekt të ketë materialet më të mira.

Aplikimi i mikrocementit me një lopatë çeliku