Logo i MyRevest mbi një sfond të zi për të paraqitur produktet e pastrimit dhe aksesoret për mikrocemente
Logo i MyRevest mbi një sfond të zi për të paraqitur produktet e pastrimit dhe aksesoret për mikrocemente

AKSESORË | RRJETË DHE PASTRUES MYREVEST

Rrjetë dhe pastrues për mikrocimento nga Myrevest

Zgjedhja e produkteve për përgatitjen dhe mirëmbajtjen e mikrocementit është kyçe për ruajtjen e cilësisë së veshjeve dhe qëndrueshmërinë ndaj kohës.

Veshjet e mikrocementit prezantohen në fillim me një pamje të përsosur, por një kujdes i keq mund të dëmtojë një finishe të cilësisë maksimale.

Rrjetët e fibra qelqi, pastruesit dhe vajrat e MyRevest ofrojnë zgjidhje për pastrimin dhe rritjen e bukurisë së sipërfaqeve të mikrocementit.

Ata forcojnë, kujdesen dhe mbrojnë veshjet për t’i ruajtur ato në gjendjen më të mirë.

PRODUKTET

RRJETË FIBRA QELQI PËR MIKROCEMENT | MYMESH

Rrjetat e fibra qelqi parandalojnë shfaqjen e çarjeve dhe fisurave, duke reduktuar gjithashtu rrezikun e dëmtimeve mekanike në sipërfaqe. Efektive për të zgjatur jetën e trotuareve.

Është materiali i krijuar për të ofruar më shumë rezistencë veshjeve të mikrocementit në çdo sipërfaqe.

Rrjetë fibra qeliqi për mikrocemento
Pastrues detergjent biodegradues për mikrocemento

PASTRUES LARJE PROFESIONAL BIOLOGJISHT I SHKRUAR PËR MIKROCIMENT | MYCLEANER

Është pastrues lëvizës biologjik për tabela të mikrocimentit që prezanton një tip dhe cilësi të pakrahasueshme për heqjen e njollave.

Është një produkt i përdorimit shtëpiak që rekomandohet veçanërisht për pastrimin e dyshemeve, banjove dhe kuzhinave me një fuqi intensive vepruese.

PASTRUES LARJE BIOLOGJISHT I SHKRUAR PËR MIKROCIMENT | MYCLEANER PLUS

Është produkti i pastrimit i formuluar me elemente respektuese ndaj mjedisit dhe që është projektuar për të mbaruar me njollat më të vështira.

Është një pastrues i përdorimit profesional me një kapacitet të lartë pastrues, që e bën atë ideal për pastrimin e hapësirave industriale.

Pastrues mikrocemento respektues dhe ilustruar me imazhin e një pylli
Vajë mbrojtëse mikrocemento e aplikuar mbi dyshemenë e një shtëpie me pamje nga jashtë dhe tone gri

MIRËNDRYSHUES I PËRDORIMIT TË RREGULLT PËR MIKROCIMENT | MYWAX

Është llak i përdorimit të përditshëmsjell fortësi dhe ndriçim të vazhdueshëm në dyshemet e mikrocimentit. Është një produkt mirëmbajtjeje, i lehtë për të aplikuar dhe efektiv me doza të vogla.

Lër mbulesën me një produkt që ndryshon shtresën mbrojtëse dhe gjeneron një mbrojtje të brendshme ekstra.

MIRËNDRYSHUES I PËRDORESHËM PROFESSIONAL PËR MIKROCIMENT | MYWAX PLUS

Është llaku i mirëmbajtjes së përdorimit profesional që gjeneron një shtresë mbrojtjeje më të trashë në dyshemet e mikrocimentit.
Prezanton një aspekt metalizues.

Është një produkt që nuk i jep ngjyrë verdhë, rrit vlerën estetike të përfundimit të mikrocimentit dhe mban vetitë origjinale të sipërfaqes.

Vajë mirëmbajtjeje për mikrocemento e aplikuar në dyshemenë e korridorit të një hoteli