Finim metalike në një formë të rrethit në sfondin e zi
Finim metalike në një formë të rrumbullakët dekorative

BOJRAT DHE REVETIMET METALIKE | MYREVEST

Gama e ngjyrave dhe veshjeve metalike mbi një masë ngjyre

Në MyRevest disponojmë me një gamë të gjerë për perfundime dekorative që shkojnë nga brumat deri te revetimet metalike. Aplikuesi ka në dispozicion mundësinë për të arritur shkëlqimet dhe efektet metalikespektakolare.

Opsionet për përfundime të shkëlqyeshme dhe moderne përmnohen. Profesionali ka në dispozicion përfundime me një prekje vintage deri te revetimet e fokusuar drejt modes më avangardiste.

Zbuloni gamën tonë të brumave metalike për për të arritur përfundime të shkëlqyeshme dhe për t'ofruar efekte të shkëlqyeshme. Përfundimet me ari, të argjenduara dhe hekuror hapin një botë të ndjenjash pa kufij.

PRODUKTET

REVETIM METALIK | MYMETAL

Revetimi metalik dykomponentësh është projektuar për të aplicuar në mure dhe i jep atyre një atmosferë artistike. Është një produkt i menduar për të pulitur dhe lënë një shkëlqim të sipërfaqes.
Krijon një efekt metalik që pasurion çdo hapsirë dhe rrit mundësitë shprehëse në projektet e dizajnit të interierit.

Finim metalik me një ton ngjyre alumin që ofron
Sipërfaqe me finim efektin e ndryshimit të ngjyres që kombinon disa tonalitete

BOJRË METALIKE EFEKTI I OXHIDIMIT | MYOXID

Është një vëllim metalik, menduar të arrijë një efekt rrobull në sipërfaqet. Finishe të theksuara në pamjen vintazh dhe në prekjen industriale.
Ngjyra e ngrohtë që gjeneron efektin e rrobullt e bën të bëhet një produkt i përsosur për të krijuar hapsira të mbushur me krijimtari.

NXITËS I RROBULLIT | MYRUST

Është një agjent oksidues i përgatitur i cili kur aplikohet mbi një sipërfaqe metalike reagon duke shkaktuar oksidimin e metalit në mënyrë të menjëhershme.
Është aleati më i mirë për të eksploruar mundësitë dekorative që ofron MyMetal dhe MyOxide.

Finim me efektin e ndryshimit të ngjyres në tekstura dhe tonalitete të ndryshme
Finim i bojës metalike me një ton ngjyre alumin

VELADURA METALIKE | MYGLOW

Është gama e bojrave metalizante për për të dhënë një prekje të lartë dekorative në shtresat e microcement.
Aplikuesi posedon një vlerë të shtuar për projektet e tij dhe për të rritur sofistikimin e finisheve të tij.

VELADURA METALIKE | MYGLOW PURP

Është gama e veladurave e konceptuar për të arritursipërfaqe më të ndriçuara. Mund të aplikohet në shtresa të holla apo të krijoni tekstuera të trasha që të theksojë karakterin e finisheve.
Është një material ideal për të dhënë një prekje artistike në çdo hapsirë dhe për të shtuar në shtëpi inovacion, stil dhe cilësi. Ruajtja e detajeve shënon ndryshimin në çdo projekt.

Finim i veladurës MyGlow Purp me një ton që përzie purpurinën dhe bakrin

NGJYRAT E VENDOSJEVE METALIKE DHE LYERA MYREVEST

Për efektet vizuale dhe sensoriale që mund të krijohen me bojrat dhe vendosjet metalike tona dhe ato për të arritur finishe të rrobulluara, shtojmë një gamë të gjerë ngjyrash për të bërë nivelin e personalizimit të sipërfaqeve ku aplikohen më të lartë dhe, mbi të gjitha, unike. Njihuni me katalogun tonë të ngjyrave dhe zbuloni se mund t'i krijoni ambientet tua siç dëshironi vërtet.

Letër ngjyra

Ngjyra e veshjes metalike Aluminium

Aluminium

Ngjyra e veshjes metalike Brass MyRust

Brass MyRust

Ngjyra e veshjes metalike Brass

Brass

Ngjyra e veshjes metalike Bronze MyRust

Bronz MyRust

Ngjyra e veshjes metalike Bronze Mate

Bronz Mat

Ngjyra e veshjes metalike Copper MyRust

Baker MyRust

Ngjyra e veshjes metalike Copper

Baker

Ngjyra e veshjes metalike Iridium MyRust

Iridium MyRust

Ngjyra e veshjes metalike Iridium

Iridium

Ngjyra e bojës efekt rustim Brass

Brass

Ngjyra e bojës efekt rustim Brass MyRust

Brass MyRust

Ngjyra e bojës efekt rustim Bronze

Bronz

Ngjyra e bojës efekt rustim Bronze MyRust

Bronz MyRust

Ngjyra e bojës efekt rustim Copper

Copper

Ngjyra e bojës efekt rustim Copper MyRust

Baker MyRust

Ngjyra e bojës efekt rustim Iron 003

Hekur 003

Ngjyra e bojës efekt rustim Iron 003 MyRust

Hekur 003 MyRust

Ngjyra e bojës efekt rustim Iron 004

Hekur 004

Ngjyra e bojës efekt rustim Iron 004 MyRust

Hekur 004 MyRust

Ngjyra e veladuras metalike Aluminium 054

Aluminium 054

Ngjyra e veladuras metalike Bronze 200

Bronz 200

Ngjyra e veladuras metalike Gold 063

Ar 063

Ngjyra e veladuras metalike Gold 500

Ar 500

Ngjyra e veladuras metalike Copper 063

Baker 063

Ngjyra e veladuras metalike Red Copper 063

Kuver i kuq 063

Ngjyra e veladuras metalike Silver 500

Argjend 500

Ngjyra e veladuras metalike White Silver 500

Argjend i bardhë 500