Muri i një kafeneje të dekoruar me një përfundim metalik dhe prekje të efektit të ndryshkut
Muri i një kafeneje të dekoruar me një përfundim metalik dhe prekje të efektit të ndryshkut

AKTIVIZUESI I NDRYSHKUT MYRUST PËR BOJËRAT METALIKE

Mbështjellës dekorativ në dyshemen e një restoranti të dekoruar me tone të qarta dhe të projektuar me tavanë të lartë

MyRust është aktivizuesi i ndryshkut me bazë uji që reagon kur hyn në kontakt me pjesët metalike. Është parapëlqyer për të përshpejtuar procesin e oksidimit të produkteve MyMetal dhe MyOxid.

Është një produkt special që rrit vlerën dekorative të efekteve metalike dhe me efekt ndryshku. Veshjet e mureve do të kenë një prekje edhe më të dallueshme dhe personale.

Me aktivizuesin e ndryshkut, opsionet dekorative të veshjeve metalike shumëzohen. Çdo efekt është i mirë për t'i dhënë një prekje ekskluzive dhe natyrale hapësirës. Një produkt në shërbim të elegancës.

Karakteristikat Teknike

u20.jpg

E aplikueshme brenda dhe jashtë

u18.jpg

Aplikohet me spërkatëse

u19.jpg

E aplikueshme mbi MyMetal dhe MyOxid

Rendimento

MyRust

(Shtresa e 1-rë) - 305 g/m2

MyRust

(Shtresa e 2-të) - 260 g/m2

Aktivizues i bazës së ujit të ndryshkut MyRust

Si të aplikoni aktivizuesin e ndryshkut?

ME MYMETAL

MyRust lejon të arrini një përfundimin i ërë duke e përdorur atë mbi veshjen metalike MyMetal. Më parë se përdorimit duhet të kulemosësh sipërfaqen.

Aktivizuesi aplikohet me një spraj që lejon të baltojë sipërfaqen në tërësi ose pjesë të caktuara, në varësi të përfundimit që dëshironi të arrini. Duhet të lini produktin të veprojë për 8 orë. Më pas, duhet të kulemoshësh me një letë rërë me gërshërë 2000 në pjesët ku dëshiron të rimarrësh ndriçimin metalik.

Pas aplikimit të MyRust, duhet të aplikohen dy shtresa të MyCover. Koha e tharjes midis shtresave është 4 orë.

Dora e dytë kërkon një kohë tharjeje prej 12 orësh dhe më pas një letër rërë me gërshërë 400. Procesi i mbylljes përfundohet me dy shtresa të lakut MySealant 2K. Lini të thahet për 24 orë midis të dy shtresave.

ME MYOXID

Pasi është aplikuar MyOxid dhe është lënë të thahet për 24 orë produkti, ju duhet të zhysni dhe të kulemoshni mirë sipërfaqen.
Me sipërfaqen e përgatitur, aplikohet agjenti oksidues me anë të sprajt për të fituar saktësi dhe cilësi në përfundimin.

Gjithashtu mund të aplikohet me rrotë nëse dëshironi të merrni një përfundim të butë. Përfundimet të parregullta me efekt rroje, gjithashtu mund të arrihen me spuzhë ose spraj.

Në këtë rast, MyRust gjithashtu ka nevojë për 8 orë për të vepruar.
Më pas fillon procesi i vulosjes për të përfunduar procesin e aplikimit të veshjes metalike.