Ilustrim me një profesionist që aplikon lak shtrëngues
Ilustrim me një profesionist që aplikon lak shtrëngues mbi një sfond të zi

VERNIS ACRILIK NË UJË
MYCOVER

Përgatitje e lëngshme e lakut shtrëngues MyCover

MyCover është një mbështjellje e pakolor që përdoret për për të siguruar një shtresë mbrojtjeje mbi mikrocementin , sepse lejon që presioni negativ të respiret. Është formuluar bazuar në resina akrilike në ujë .

Gjithashtu shërben si imprimacion i mbushës së poreve t duke lehtësuar bashkimin midis mikrocementit dhe mbyllësit MySealant 2K. Është një produkt që ndihmon në impermeabilizimin e sipërfaqes .

Ky produkt lejon të krijohet një film mbrojtës që parandalon që produktet abrazive, lagështia ose njollat ​​të dëmtojnë mbulesën e mikrocementit.

Karakteristikat Teknike

u23

Tharë me prekje
20 minuta

u22

pH
midis 7,5 dhe 9

u24

Viskoziteti
10 - 11s (Kupa Ford 4)

u12

Densiteti në 20ºC
1 ± 0,01 g/mL

Rendimento

MyCover

(2 dorë) - 0,12 L/m²

Kanistër e bardhë e lakut shtrëngues yCover

Metodat e aplikimit të MyCover

Hapi i parë për të aplikuar MyCover është të siguroni se sipërfaqja e mikrocementit është e thatë dhe pa praninë e pluhurit . Për të aplikuar preselladon duhet të merren parasysh kushtet e mjedisit dhe e ventileimit të vendit ku do të kryhet aplikimi.

Para të aplikuar MyCover, duhet të kalojnë të paktën 24 orë nga aplikimi i shtresës së fundit të mikrocementit.

Duhet të drandosen enët e prapambajtjes para përdorimit për të uniformizuar dhe për të përfituar mënyrën më efektive nga përmbajtja.

MyCover aplikohet në dy shtresa me valë dhe midis shtresash është e nevojshme një kohë tharjeje prej 4 orë. Më pas aplikohen dy shtresa të barnizit me poliuretan në ujë MySealant 2K për të mbrojtur shtresën dhe për të rritur rezistencën e saj.