Mall ngjyrash të gjelbër dhe blu në të majtë të një frazeje frymëzuese nga Wassily Kandinsky
Mall ngjyrash të gjelbër dhe blu në të majtë të një frazeje frymëzuese nga Wassily Kandinsky

PIGMENTET E MICROCEMENT | MYCOLOUR BASE

Re ngjyre toke nën emrin MyColour Base

MyColour Base është gama e ngjyrave primare që shtohen në përgatitjen e mikrocimentit.

Brenda kësaj linje mund të gjejmë gjashtë ngjyrat bazike: të bardhë, të zi, blu, të kuq, jeshil dhe të verdhë.

Këto ngjyra janë baza e gamës kromatike të MyColour Mix.

Karakteristikat Teknike

MyColour Base - Alta estabilidad del color

Stabilitet i lartë i ngjyrës
Ngjyrat mbeten me kalimin e kohës pa ndryshime të shkaktuara nga drita ose plakja.

MyColour Base - Resistente a los álcalis

Reziston ndaj alkalive
Është rezistente ndaj alkalive si amoniaku

MyColour Base - Compatible con los sistemas acuosos

Kompatibile me sistemet e amvisëri
Është kompatibile me bojrat MyColour Base me bazë të ujit.

Rendimento

MyColour Base

Varësisht nga ngjyra e dozës që do të përgatitet.

Prezantimi

MyColour Base paraqitet në enëza me dozator të 0,5L

Enët e pigmentit MyColour base me dozator

Metoda e aplikimit

Është një produkt që paraqitet gati për përdorim dhe nuk është e nevojshme të hiqet me pjesët e tjera të lëngshme. Për aplikimin e tij, thjesht duhet të tronditet me forcë enëza.

Këto pastat pigmentare përdoren për ngjyrosjen e mikrocimentit, sipas proporcionet që tregohen në tabelën e specifikacionit teknik. Për të marrë përfitimin maksimal nga materiali dhe për të mos e lagur, duhet të mbyllet kapaku i enëzes pas çdo përdorimi.

Mirëmbajtje e MyColour Base

Kabina me pigment duhet të ruhet në enën origjinale në një vend të thatë, të ajrosur dhe me temperatura që ndryshojnë midis 10 dhe 30ºC. Produkti duhet të jetë i mbrojtur nga moti dhe larg ekspozimit të drejtpërdrejtë nga dielli.