Pishinë me mikrociment në ngjyrë të bardhë
Pishinë në ngjyrë të bardhë e mbuluar me mikrociment

MIKROCIMENT PËR PISHINA MYPOOL

Tani është momenti të zhyteni në një botë ndjesish unike. Bëni që secila banjë të jetë e paharrueshme dhe shumë më relaksuese falë mikrocimentit tonë për pishina MyPool.

Me mikrocimentin tonë dykomponent për pishina, do të krijojë hapsira të vazhdueshme ku eleganca dhe moderniteti bashkohen në skajet, kurorat dhe enët. Veshjet që do të mbeten të paprekura nga kalimi i kohës për shkak të performancave të mrekullueshme që ofron. Një morter i afte për të rezistuar ndaj rrezeve UV, avullit të ujit dhe ndonjë goditje, duke ruajtur një pamje të papërlyer për kohë të pakufizuar.

Me MyPool jo vetëm pishinat mund të jenë të pafundme, por gjithashtu mund të përfitojnë nga këto karakteristika estetike burimet, liqenet, saunat ose spa-t ose çdo zonë që mbetet në kontakt të vazhdueshëm me ujin. Një mikrociment i aplikimit të thjeshtë që i lejon profesionistit të zgjedhë për teknika të ndryshme, pasi mund të bëhet me teknikën e freskët mbi të freskët.

MIKROCIMENTI PËR PISHINA PËR NJË BAZË TË MIRË MYPOOL XXL

Mikrociment për pishina me ngjyrë të bardhë

MyPool XXL është mikrocimenti për pishina të pregatitur që ka trashësi të madhe me një trashësi prej 0,9 mm. Ky i japë asaj atë teksturë të ashpër dhe një fortësi të pazakontë në këto lloje të veshjeve me të cilën e shndërron çdo siperfaqe mbi të cilën aplikohet në një zonë rezistente pa marrë parasysh zonën në të cilën aplikohet. Shumëllojshmëria e tij hap një botë fushash të përdorimit, në të cilat do të jetë e garantuar gjithmonë qëndrueshmëria e bazës në enë, gjithmonë e zhytur, ose në skajet dhe kurorën.

Kjo granulometri transformohet në një ashpërsi me të cilën jo vetëm krijohen nga zero ose rinovohen sipërfaqet ekzistuese në hapsira të bukura dhe të rezistueshme, por gjithashtu siguron një plus të sigurisë. Me MyPool XXL mund të sigurohen lehtësisht hapsira të mbrojtura nga rënia dhe rrëshqitjet falë përfundimeve të tij kundër rrëshqitjes. Një faktor thelbësor kur flasim për pishina.

Karakteristikat Teknike

Trashësia maksimale e gërryeseve
0,9 mm

Rezistenca ndaj përkuljes
≥ vv9 N/m2 (28 ditë)

Rezistenca ndaj rrëshqitjes (EN-ENV-12633)
Klasa 2 ose 3 në varësi të përfundimit të lënë.

Rezistenca ndaj shtypjes (EN 13892-2)
≥55 N/m² (pas 28 ditësh)

Rezistenca ndaj bashkëngjitjes (EN 13892-8)
≥ 1,5 N/m² (pas 28 ditësh)

Rendimento

Rendimenti i mikrocementit për pishina të përgatitjes MyPool XL është me 2 dorë 4,0 kg/m2

Prezantimi

Produkti është i disponueshëm në paketa prej 18 kg.

Kova e mikrocimentit MyPool XXL 20 kg nga MyRevest

MIKROCEMENTO PËR PISHINA PËR NJË PËRFUNDIM ËNDËRRIMTAR MYPOOL XL

Mikrociment për pishina në një terracë me pamje nga deti

Ne MyPool XL, mikrocementi për pishina përfundimtare, madhësia e gërryeses është 0,6 mm. Kjo i jep një imtësi që i dhuron butësi sipërfaqeve mbi të cilat aplikohet. Një përfundim i domosdoshëm për të krijuar ato sipërfaqe të pafundme që ftojnë për të relaksuar në çdo kohë.

Megjithatë, përkundër përfundimit delikat që duket nga sipërfaqja, ky mbulesë është jashtëzakonisht robust dhe ndihmon për të forcuar sipërfaqen e mbuluar me mikrocement. Uniformitet estetik dhe funksional për sipërfaqe të vazhdueshmërisë së pafund.

Características Técnicas

Trashësia maksimale e gërryeseve
0,6 mm

Rezistenca ndaj përkuljes
≥ vv9 N/m2 (28 ditë)

Rezistenca ndaj rrëshqitjes (EN-ENV-12633)
Klasa 2 ose 3 në varësi të përfundimit që lihet.

Rezistenca ndaj kompresionit (EN 13892-2)
≥55 N/m² (28 ditë)

Rezistenca ndaj aderencës (EN 13892-8)
≥ 1,5 N/m² (28 ditë)

Rendimiento

Rendimenti i mikrocementit për pishina të përgatitura MyPool XL është 2 duar 3,0 kg/m2

Presentación

Produkti është në dispozicion në enë prej 18 kg.

Kova e mikrocimentit MyPool XXL 20 kg nga MyRevest

RESINË E MIKROCEMENTIT PËR PISHINA MYRESINPOOL

Pishinë e mikrocimentit të bardhë në hotel

MyResin Pool është një resinë akrilike në ujë që përdoret si primer i sistemit MyPool. Është komponenti i quajtur B që rrit kapacitetin e rezistencës ndaj avullit të ujit, duke rritur permeabilitetin dhe impermeabilitetin e tij.

Një tjetër përfitim i këtij produkti është se, kur aplikohet, çarat për shkak të tharjes reduktohen në maksimum.

Proporcion i përzierjes

3,2 - 3,5L për 10 kg MyPool XL
3 - 3,1L për 10 kg MyPool XXL.

Rendimento

(2 duar) - MyResin Pool ka një performancë prej 0,10 L/m², megjithëse mund të ndryshojë në varësi të porozitetit të mbështetjes

Prezantimi

Produkti është në dispozicion në enë prej 25 litrash

Garrafa e resinës MyResin Pool 25 Litra
Aplicación de microcemento con una llana de goma

BARNIZ E MIKROCEMENTIT PËR PISHINA MYSEALANTPOOL

Shtegu dekorativ i mikrocementit në pishinë në një shtëpi

Ky barniz akrilik në ujë monokomponent është i projektuar për të rritur rezistencat mekanike ashtu edhe ato kimike të atyre sipërfaqeve që janë të mbuluar me mikrocement falë komponimit të tij nga kopoliemerët akrilikë.

Ky produkt tregon një rezistencë shumë të lartë ndaj alkalive, e cila është shumë e mirë në mjedise ku lagështia zakonisht është e pranishme.

Karakteristikat Teknike

Të forta
15-20%

pH
ndërmjet 6,5 dhe 7,5

Viskoziteti (Copa Ford 4):
10-15 sekonda

Densiteti në 20ºC
1 ± 0,01 g/mL

Temperatura e aplikimit
Nga 10ºC në 25ºC

Tharë me prekje
20 minuta

Rendimento

0,12 L/m2 me dy duar

Presentación

Envases de 5 litros

Kova e mikrocimentit tadelakt MyKal S 20 kg nga MyRevest

PËRPARËSITË E KËSHTU MICROCEMENTO PËR PISHINA JANË TË SHUMTA

Hoteli me pishinë të mikrocimentit me ngjyrë të bardhë

Besueshmëri maksimale

Ky është një produkt me gradë të lartë të përmejtshmërisë kundër ujit, siç kemi parë tashmë, garanton që nuk do të shfaqen çarje të kthjellimit apo flluska.

Për çdo lloj pishine

Ky microcemento për pishina është i përgatitur për tu aplikuar si në pishina me ujë të ëmbël ashtu edhe ato me ujë të kripur. Në të dyja këto, tregon të gjitha karakteristikat që ka, si kimike ashtu edhe mekanike.

Estetikisht i papërballueshëm

Me MyPool, pishinat bëhen vende të relaksimit maksimal falë sipërfaqeve të vazhdueshme që siguron, të cilat janë në përputhje me trendet e fundit dekorative.

Versatilitet aplikativ

Qoftë në skajet, qoftë në enën ose në koronën e çdo pishine, ky microcemento mund të aplikohet në çdo sipërfaqe, duke garantuar rezultatet më të mira në secilën prej tyre.

Siguria e garantuar

Me MyPool, falë trashësisë së pllakës së tij dhe siguruesit që mund t'i nënshtrohet, rrëshqitjet në pishina kanë marrë fund.

Lehtësi në pastrim dhe mirëmbajtje

Duke qenë një sipërfaqe e vazhdueshme falë mungesës së bashkëveprimit, parandalohet grumbullimi i ndotjes në bashkëveprim, që lejon të gjithmonë në kushtet më të mira pishinën.

Punëprurje e madhe

Këtë cilësi e tregon kur tregon se gjithashtu mund të aplikohet me teknikën e freskët mbi freskët, me të cilën mund të merren rezultate të ndryshme.

SI TË PERZIENI RESINËN MYRESIN POOL ME
MICROCEMENTO PËR PISHINA MYPOOL

MyResin Pool është rezina jonë akrilike me bazë uji e projektuar, veçanërisht, për microcemento tonë për pishina MyPool. Ky funksionon si komponenti B për të përforcuar sipërfaqet me një aderencë dhe një fortësi më të lartë, si dhe një permeabilitet të madh ndaj avullit të ujit dhe një rezistencë të madhe ndaj ujit.

Më poshtë, procesi i përzierjes që duhet të respektohet nga fillimi deri në fund për të arritur rezultatet më të mira.

1Masat e sasisë

Së pari, për që një aplikim të jetë sa më efikas dhe efektiv, do të duhet të jemi shumë të saktë në matjen e resinës si dhe e microcementit të përgatitjes. Për që përzierja të jetë optimale është e nevojshme të respektohen proporcioni i mëposhtëm:

  • 10 kg e MyPool XL: 3.2 - 3.5 litra e resinës MyResin Pool.
  • 10 kg e MyPool XXL: 3 - 3.1 litra e resinës MyResin Pool.

Duhet të merret parasysh se këto proporcione mund të ndryshojnë, në varësi të kushteve klimatike.

2Përziejeni përbërësit A dhe B

Sapo të kenë matur me saktësi përbërësit, duhet t'i derdhni ato në një enë dhe të përziejeni të dy me një trullues elektrik (kjo është një rekomandim) derisa të formohet një masë homogjene dhe pa kokrra.

2 NGJYRAT E MICROCEMENTIT PËR PISHINAT MYPOOL

Pas studimeve të ndryshme që kemi bërë, kemi vendosur të reduktojmë gamën tonë të ngjyrave për microcemente në pishina në dy ngjyra neutrale si Bardhë e pigmentuar dhe Bardhë Natyrale, të cilat kombinohen si me mjedisin ashtu dhe me vetë pishinat.

Ata theksojnë ndjenjën e qetësisë dhe relaksimit dhe kur shtrihen mbi sipërfaqe pa nyje, ndjesia e infinitit rritet edhe më shumë.

SI TË APLIKOHET MICROCEMENTI PËR PISHINAT MYPOOL

Aplikoni primerin MyResin Pool

Për që microcementi të adherojë përsosur në sipërfaqe duhet të aplikohet një shtresë e resinës MyPoolResin me roller. Lini të thatë për 30 deri në 45 minuta.

Përziej MyColor Pool me MyPool

Tani duhet të përziejni pigmentin me microcementin. Pra, tundni MyColor Pool dhe bashkojeni atë me MyResin Pool. Më pas, shtoni granulometrinë përkatëse të MyPool dhe përziejeni për rreth 4 minuta.

Aplikoni dy dorë nga trajtimi për microbetonin MyPool XXL

Së pari, apliko një dorë pa pigment dhe lëreno të thahet për 4-8 orë. Pas kësaj kohe, apliko një dorë të dytë me pigmentin dhe respekto kohën e njëjtë të tharjes.

Apliko dy shtresa microbeton të përfundimit MyPool XL

Ne këtë moment, duhet të aplikohen dy shtresa nga MyPool XL dhe të lejohet të thahet për 4-8 orë midis tyre. Nëse doni të bëni "e freskët mbi të freskët", aplikoni shtresën e dytë të MyPool XL, një orë pas së parës.

Siguro pishinën me dy dorë vernik MySealant Pool

Për të mbrojtur microbetonin e aplikuar, duhen aplikuar dy shtresa MySealeant Pool 24 orë më vonë, duke lënë 4-8 orë midis tyre. Pas mbarimit të këtij procesi, duhet të lëhet të thahet për 7 ditë.

Mbush pishinën me ujë

Pas 7 ditësh nga aplikimi i mbrojtësit, mbush pishinën e microbetonit me ujë.

Apliko dy shtresa të microbetonit të përfundimit MyPool XL

Ne këtë moment, duhet të aplikohen dy shtresa të MyPool XL dhe të lejohen të thahen për 24 orë. Nëse doni të bëni "e freskët mbi të freskët", aplikoni shtresën e dytë të MyPool XL, një orë pas së parës.

Aplicación de microcemento con una llana de goma

PYETJE TË SHPESHTA MBI MICROBETONIN PËR PISHINAT

Sistemi i veshjes duhet të ketë një trashësi midis 3 deri 5 mm. Në asnjë rast nuk duhet të tejkalohen këto masa. nëse doni të merrni sipërfaqe më të buta, mjafton të lirohen shtresat me letër rëre gruri 40 ose 80.

Ndalo instalimin dhe shtyje për një kohë tjetër kur nuk bie shi. Është shumë e rekomandueshme të kontrolloni parashikimet e motit.

Pa problem. Ky sistem microcimentoje për pishina mund të përdoret si në ato që tashmë janë ndërtuar ashtu edhe në ato që ende nuk janë.

Sigurisht, vetëm që do të duhet të hidrofugohet betoni që mbështetja të qëndrojë në gjendjen më të mirë.

Me mortero hidrofuge dhe gresite, për shkak të lidhjes mbi këto mbështetëse.

MyPool është një sistem që ka impregnimin e vet të veçantë. Kjo është MySealant Pool.

MySealant Pool është projektuar si një sigurues specifik për microcimenton për pishina MyPool. Nëse aplikohet një lak tjetër, rezistenca kimike dhe fortësia do të zvogëlohen, prandaj nuk e rekomandojmë.

Për shkak të shpejtësisë së tharjes, po që se mund të aplikohen të dy duart e lakut të njëjtin ditë. Mjafton të lini midis 5-6 orë midis shtresave.

Mund të bëhet, por nga MyRevest® ne inkurajojmë të mos dalim nga dy ngjyrat, Natyral dhe White (me pigment) që i paraqesim në kartën tonë, sepse ato janë të garantuara.

Mirëmbajtja që duhet të ndjeket është e njëjta që do të kërkohej për çdo tjetër lloj pishine ose materiali. Megjithatë, këshillohet të kryhet një pastrim me ujë në presion çdo vit ose çdo 2 vjet mbi shtresën e fundit të lakut. Por, paraprakisht duhet të mËshohet sipërfaqja.

Konkretisht, 7 ditë pasi e keni vulosur atë.

Po. Falë fortësisë që posedon ky sistem i mikrocementit, mund të përdoret gjithashtu për të mbuluar tarracakët.

Sigurisht. MyPool është një sistem i projektuar për të aplikuar në pishina me ujë të kripur ashtu sikurse ato ku ka klor.

Është shumë e thjeshtë. Pas aplikimit të shtresës së tretë, aplikoni shtresën e katërt midis 4 dhe 8 orësh më pas. Kjo është mënyra për të aplikuar "i freskët mbi të freskët" me sistemim mikrocementi për pishina.